Auraş Braşoveanu: „Şarlatanul Gică Popescu!”

Auraş Braşoveanu: „Şarlatanul Gică Popescu!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Auraş Braşoveanu, preşedintele clubului local de Liga a II-a, acuză cu mânie matrapazlâcurile celui care a purtat banderola de căpitan al naţionalei României * „Ce să caute un asemenea om în funcţia de preşedinte al Federaţiei, acolo unde vrea să ajungă?”, se întreabă oficialul gălăţean *

Îi cere 600.000 euro

Gică Popescu este unul dintre cei mai mari fotbalişti daţi vreodată de România. A fost un stâlp al naţionalei, purtându-i deseori banderola, a jucat la FC Barcelona, PSV Eindhoven, Galatasaray, Steaua şi Dinamo Bucureşti.

A candidat la şefia Federaţiei române de specialitate şi se pregăteşte de o nouă campanie. Faima celui poreclit Baciul păleşte, însă, în faţa acuzaţiilor pe care i le aduce Auraş Braşoveanu, preşedintele lui FCM Dunărea Galaţi.

Popescu este arătat cu degetul că a transferat pe ascuns - la AS Roma - un junior pe care-l avea în coproprietate cu gruparea de la Dunăre (n.r. – este vorba despre internaţionalul de juniori Bogdan Gavrilă) şi a fost dat pe mâna comisiilor federale pentru a achita 600.000 de euro reprezentând clauze în contract.

„Ne tratează numai de sus”

„Ni l-a luat pe blat pe Bogdan Gavrilă, însă am reuşit la un moment dat să semnăm un contract prin care îl cedam gratis la Şcoala de Fotbal Gică Popescu, dar cu clauza să încasăm 50 la sută din următorul transfer, însă nu mai puţin de 300.000 de euro.

Ulterior am auzit că l-a vândut pe băiat la AS Roma pentru suma de 516 euro!”, povesteşte Braşoveanu care dă în vileag, printre altele, aroganţa şi lipsa de respect ale fostului fotbalist.

„Ne tratează numai de sus şi crede că dacă are acest nume poate face ce vrea. Ce să caute un asemenea individ în cursa pentru preşedinţia FRF? Este un şarlatan acest Gică Popescu şi îmi asum această declaraţie”, adaugă dur şeful de la FCM Dunărea.

„Nu e la prima abatere”

Între timp, juniorul Gavrilă a fost pus pe liber de AS Roma, pentru ca imediat să fie înregimentat de un alt club din Italia. „Este vorba de Lecce, club la care, dacă-mi aduc bine aminte, a jucat şi domnul Popescu.

Oare să fie doar o coincidenţă că juniorul a ajuns acolo sau transferul s-a făcut prin implicarea acestui individ care prejudiciază nu numai clubul nostru, ci şi bugetul statului?

Nu voi crede niciodată că Gavrilă a fost vândut la Roma numai pe 516 euro, cum scrie în contract. Şi în cazul transferului lui Florin Bratu (n.r. – acum la Dinamo) are probleme şi este cercetat, deci nu este la prima abatere”, a adăugat Auraş Braşoveanu, care a solicitat acordul FRF pentru a-l acţiona şi în instanţele civile pe fostul căpitan al naţionalei.

Explicaţie foto: Braşoveanu susţine că va merge până în pânzele albe pentru banii care i se cuvin FCM Dunărea

Citit 1309 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.