Oţelul Galaţi joacă de Ziua Naţională

Oţelul Galaţi joacă de Ziua Naţională
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Reprogramat din cauza virusului A(H1N1), care şi-a făcut simţită prezenţa în vestiarul Astrei Ploieşti, meciul Oţelului, din etapa a XV-a a Ligii I, va avea loc marţi, 1 decembrie, de la ora 14.00 * Următorul joc este programat în ziua votării - cu FC Vaslui *

„Poate serbăm cu o victorie”

Amânarea partidei cu Astra Ploieşti, decizie luată de Liga Profesionistă de Fotbal pentru a împiedica răspândirea virusului gripei porcine, a schimbat radical programul „oţelarilor”, astfel că weekendul formaţiei antrenate de Dorinel Munteanu va fi plin de vizionări de casete, repetări de scheme tactice şi discuţii individuale cu jucătorii.

Partida se va disputa marţi, 1 decembrie (de la ora 14.00), a hotărât ieri forul care patronează competiţia internă.

„Jucăm de Ziua Naţională, sper s-o serbăm cu o victorie. Mă bucur că n-am fost programaţi mai târziu, că în plan psihologic ar fi fost un dezavantaj. Toate echipele ar fi jucat, ar fi strâns puncte şi noi am fi picat sub linie, or atunci presiunea ar fi fost şi mai mare”, a comentat directorul general al Oţelului, Marius Stan. 

Dorinel se roagă pentru finanţe

„Decât să fi jucat în ultima săptămână de campionat trei meciuri - la Vaslui şi acasă cu Astra şi Craiova - e mai bine aşa. Echipele româneşti nu sunt învăţate să joace miercuri-sâmbătă-miercuri”, a spus şi Dorinel Munteanu, el sperând ca până la aceste ultime partide ale anului calendaristic 2009 să se mai rezolve din problemele financiare ale clubului.

„Nu dăm vina pe aceste lucruri, nu trebuie să găsim scuze, dar şi acest aspect este foarte important în evoluţia unei echipe. Sper să scoatem cât mai multe puncte până la finalul turului, altfel vom avea o vacanţă de iarnă foarte grea”, a conchis tehnicianul roş-alb-albaştrilor.

La Vaslui - în Ziua Preşedintelui

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit ieri şi data partidei pe care Oţelul o va susţine la Vaslui, cu formaţia antrenată de Marius Lăcătuş.

Cu toate că, printr-o adresă a Ministerului Administraţiei şi Internelor, LPF-ului i se sugerează să nu organizeze nicio manifestare sportivă duminică, 6 decembrie, atunci când se va desfăşura turul doi al alegerilor prezidenţiale, disputa de la Vaslui va avea loc chiar în acea zi.

„Am înţeles că n-a fost găsită o altă variantă şi vom juca pe terenul Vasluiului duminică, de la ora 16.00”, a precizat şeful Oţelului, Marius Stan. 

Explicaţie foto: Sălăgeanu (la minge) va serba Ziua Naţională prin muncă: va juca pe teren propriu cu Astra Ploieşti

Citit 792 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.