Bube pe stânga

Bube pe stânga
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* După Silviu Ilie, şi Adrian Sălăgeanu are probleme medicale, iar cu Ceahlăul ar putea debuta în roş-alb-albastru sârbul Zoran Ljubinkovici (FOTO) *

Intră Zoran

Un lucru e cert. Sezonul 2010-2011, unul în care situaţiile demne de competenţa infirmeriei au fost foarte rare, este irepetabil. Accidentările lui Gabriel Giurgiu şi Silviu Ilie n-au rămas singulare, Adrian Sălăgeanu contractând probleme la un genunchi, şansele sale de a intra duminică pe teren, la Piatra Neamţ, fiind extrem de scăzute.

„Încercăm să-l recuperăm pe Sălă, dar dacă nu se va putea, îl voi titulariza pe Ljubinkovici”, a anunţat antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, care a încercat această variantă în testul cu Beşiktaş Istanbul.

Cine-i ex-iugoslavul care nu are nicio legătură cu mijlocaşul prezent acum câţiva ani în lotul lui FC Vaslui? Este sârb, are 29 de ani, dar n-a bifat nici măcar un joc în Liga I. A fost adus în această vară, liber de contract, de la Petrolul Ploieşti, acolo unde a prestat numai ca stoper!

Skubici, soluţie de avarie

Fără Sălă şi Ilie, Ljubinkovici are nevoie de dublură pe post în meciul de sub Pietricica, iar Neamţul ştie că la debut un sportiv, fie el şi la o vârstă înaintată, poate fi copleşit de emoţii.

Prin urmare, îl va lua în lot şi pe slovenul Nejc Skubici, legitimat recent, acesta fiind de meserie fundaş dreapta. „Din punctul meu de vedere, orice apărător de bandă trebuie să-şi facă treaba la fel de bine pe ambele flancuri”, a mai spus tehnicianul campionilor.

Foto: Ionatan Ţuţu

Citit 1059 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.