Ochiroşii: „Vineri vorbesc despre Oţelul”

Ochiroşii: „Vineri vorbesc despre Oţelul”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Come-back-ul mijlocaşului luat de Steaua din Galaţi acum 5 ani este ca şi realizat după ce fundaşul Jivko Jelev, propus la schimb în Ghencea, a semnat miercuri după-amiază cu gruparea din Capitală * „Vineri voi vorbi despre Oţelul, după ce voi semna”, ne-a declarat Răzvan Ochiroşii *

Revenire acasă după 5 ani

Întoarcerea acasă a talentatului fotbalist Răzvan Ochiroşii este, fără discuţie, cea mai mare lovitură dată de Oţelul în această iarnă.

„Extras” de la 15 ani din Galaţi de către conducerea Stelei, internaţionalul de tineret a pierdut ani buni la formaţia din Ghencea, acolo unde a jucat puţin spre deloc, iar transferul la Oţelul i-ar putea fi sinonim cu renaşterea.

„Sunt sigur că Răzvan va avea, astfel, ocazia să demonstreze că este un jucător foarte bun. Mă bucur că l-am adus acasă, aici unde ar fi trebuit să debuteze în fotbalul mare”, afirma ieri dimineaţă Marius Stan, directorul general al clubului local de Liga I, după ce ajunsese la un acord verbal cu patronul Stelei, Gigi Becali.  

Jelev e deja stelist

Fundaşul bulgar Jivko Jelev - aflat oricum în ultimele şase luni de contract şi pasibil de suspendare pentru refuzul de a se mai prezenta la antrenamente - a fost cedat în Ghencea pentru readucerea acasă a lui Ochiroşii, iar afacerea a devenit sigură după ce valorosul apărător a semnat cu Steaua.

„M-am înţeles definitiv cu Steaua. Marţi seară, lucrurile nu erau puse la punct şi nu se putea spune că sunt jucătorul Stelei. Interveniseră ceva probleme, care s-au rezolvat însă miercuri după-amiază”.

„Îi mulţumesc domnului Marius Stan pentru înţelegere, iar joi voi fi prezent la reunirea Stelei. Consider că e un pas înainte pentru mine transferul la echipa din Bucureşti. Îmi doresc să câştig campionatul cu Steaua”, a declarat Jelev după ce a devenit stelist.

Vineri va veni în Galaţi

L-am sunat aseară şi pe mijlocaşul care va fi deţinut în coproprietate de Oţelul şi Steaua, existând clauza în contract ca formaţia din Capitală să-l cheme înapoi după un an de zile.

„Chiar dacă Steaua îl va cere după un an de zile, Oţelul va rămâne co-proprietar al jucătorului şi, automat, ar fi un pas înainte. Ochiroşii are calităţi pentru a ajunge în naţionala de seniori”, l-a lăudat încă o dată noul şef al lui Răzvan - Marius Stan.

În schimb, stângaciul devenit „oţelar” peste noapte ne-a declarat, telefonic, că nu poate discuta despre transfer până vineri, când este programată reunirea formaţiei gălăţene.

„Până vineri, când voi semna, nu pot să vorbesc despre Oţelul, dar o voi face”, a afirmat sportivul de 20 de ani.

Explicaţie foto: Răzvan Ochiroşii (prim-plan) are 20 de ani şi joacă pe postul de mijlocaş stânga

Foto: Prosport

Citit 1234 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.