Swing şi Yang

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cine credea că meciul dintre Lucescu junior şi tabăra lui Mutu se va încheia sau că va continua doar la nivel monosilabic s-a înşelat.

Agenţii fotbalistului – mă rog, zmeul cel mare al clanului Becali (Giovani, după numele de alint) – au vrut să pară deştepţi aruncând „bombiţe” pentru presa sportivă care de mult nu mai ţine cu sportul, ci numai cu scandalul şi cu huidumele sexy.

„Există oameni care fac bal mascat şi îşi schimbă nevestele între ei. Dacă va mai fi atacat de Răzvan, Mutu va spune aceste lucruri”, a ameninţat impresarul cu poreclă de italian.

Zvonul că selecţionerul ar fi swinger, adică adept al schimbului de partenere sexuale, circula de mult, iar acum se dăduse cep.

„Şoc! Incredibil! Exclusiv! Senzaţional!” – la acest nivel a reacţionat mass-media, de ca şi cum ce se-ntâmplă sub plapuma antrenorului ar trebui să intereseze pe careva.

De când conceptele Ying şi Yang ne califică sau ne elimină de la vreun turneu final?

Diferenţa dintre Răzvan şi Mutu e prea subtilă pentru fraţii/verii Becali: Lucescu nu şi-a schimbat jumătatea pe parcursul unui meci al naţionalei, în timp ce fiţosul atacant al Fiorentinei a mers la femei în timpul său de odihnă pentru o partidă a României. 

* De pildă, multă lume a uitat că domnul Adrian Mutu a fost dat afară de la Chelsea pentru consum de droguri.

Era şi normal să fie iertat după ce a făcut penitenţă, deşi cocaina se pupă cu sportul de performanţă precum Ambianţa Valea Ciorii (era o echipă de fotbal prin ligile inferioare acum câţiva ani) cu Liga Campionilor!

* Titlu mai penibil decât „Chivu este chel” n-am întâlnit în săptămâna recent încheiată. Fundaşul lui Inter Milano a fost operat la cap, însă unii colegi de breaslă abia acum au descoperit că o intervenţie chirurgicală la tigvă presupune, în prealabil, tunderea la zero a pacientului.

Nimeni nu l-a putut fotografia pe căpitanul naţionalei fără podoaba capilară, dar toată lumea a prezentat câte un Chivu bec, pentru că tehnologia permite lesne trucarea de fotografii.

Nu vi se pare că propoziţia simplă „Chivu este chel” bate la posterior prin infantilism şi lipsă de imaginaţie ancestrala pseudo-frază „Ana are mere”?

Citit 609 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.