Crima din ştirile sportive

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ştiri sportive la televizor, după jurnalul de crime şi violuri. Seara. Am mai tratat această „boală”, însă din străfundul ţesuturilor am simţit nevoia să revin.

Aşadar, mă numeam telespectator (sau consumator) de informaţii sportive şi credeam că nu mă mai poate surprinde nimic.

Tabloidizarea acestei rubrici trece acum, ca orice fapt banal, în plan secund, chiar dacă „bomba sexy” a nu-ştiu-cărui fotbalist beneficiază de un timp mai mare de antenă decât un campion olimpic.

Care va-să-zică, am stabilit coordonatele produsului: iată şi ce am putut vedea la „sport”! Un tip care se bate în ring – nu e vorba de box, ci de K1, competiţia-soră în care se loveşte şi cu picioarele – a participat la un reality-show în care a trebuit să şi danseze.

Hop, direct cu el la televizor! Nu, nu pentru această întâmplare v-am reţinut atenţia! După luptător (n.r. – Cătălin Moroşanu, alintat suav Moartea din Carpaţi), a fost mediatizat şi un creator de modă, prezent în aceeaşi emisiune de zbânţuială.

Cum adică de ce la „ştirile sportive”? Pentru simplul fapt că individul tocmai s-a despărţit de o blondă neastâmpărată care, la rândul său, trecuse prin patul unui fotbalist de la Dinamo.

Prin urmare, mă aştept ca la emisiunea de reţete culinare să aflu şi eu rezultatele ultimei etape din Liga I, iar la „teleshopping” - programul Cupei Mondiale de la vară.    

* Unul dintre cei mai promiţători atacanţi din Liga I de fotbal, olteanul Florin Costea, a păţit-o rău de tot într-un contact cu portarul unei echipe adverse.

Şi-a rupt ligamentele, a fost operat şi numără de la şase la opt lunile de absenţă de pe gazon.

Colac peste pupăză, vine comentariul selecţionerului Răzvan Lucescu: „Costea încă nu merită să joacă în echipa naţională!”.

Să tot ai tonus după o asemenea declaraţie, de ca şi cum l-ar fi durut capul pe Luce jr. să spună că Florin are talent cu carul şi că, dacă n-ar fi fost accidentat, ar fi meritat o telegramă de convocare.

Bine că nu i-a transmis sănătate la Sfântul Aşteaptă!

* Cel mai cunoscut conducător de club din fotbalul românesc - Jean Pădureanu, a anunţat că la vară, când actualul campionat fi-va terminat, se va retrage din activitate.

I s-a spus mai mereu „Contele Blatula”, iar trecerea sa în rezervă ar trebui să astâmpere şi flagelul „trucajelor”.

Citit 440 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.