„Vine nocturna!”

„Vine nocturna!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Partida de astăzi, cu Gloria Bistriţa, ar putea fi ultima înaintea demarării lucrărilor de montare a instalaţiei de nocturnă * „Analizăm ofertele şi-i dăm drumul la treabă!”, anunţă directorul general al Oţelului, Marius Stan * Jocul cu formaţia lui Jean Pădureanu va începe la ora 15.00 *

OŢELUL GALAŢI – GLORIA BISTRIŢA

Meci de fotbal programat astăzi în etapa a XVII-a a Ligii I;

Stadionul „Oţelul” – ora 15.00 (în direct la GSP TV);

Bilete: 10 lei (tribuna I), 7 lei (tribuna a II-a), 5 lei (peluze);

Echipele probabile:

OŢELUL: Grahovac – Râpă, Sârghi, Sipovici, Sălăgeanu – Neagu, Giurgiu – Antal, Paraschiv, Ochiroşii – Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.

GLORIA: Albuţ – Homei, Frăsinescu, Ciucă, Latovlevici – Petre, Coroian, Mureşan, Băjenaru – Hora, Moraes. Antrenor: Marius Şumudică.

Arbitri: Paul Unimatan (Zalău) – Eduard Dumitrescu (Piteşti), Daniel Hulubei (Vaslui); rezervă – Cătălin Florescu (Techirghiol).

Lumină şi puncte

Punctele care să ofere liniştea rămânerii în prima ligă sunt la mare concurenţă în aceste zile cu primii paşi în operaţiunea de ridicare a stâlpilor de nocturnă.

„Ne-am luat angajamentul în faţa Combinatului şi, în ciuda banilor puţini de care dispunem, trebuie să punem nocturnă, altfel de la vară am fi nevoiţi să ne mutăm în alt oraş, or nu este de dorit acest lucru”, a comentat ieri Marius Stan, directorul general al Oţelului, care promite că într-o săptămână, maxim două, vor începe lucrările din jurul tribunelor.

„Avem destul de muncă şi trebuie să găsim soluţia cea mai convenabilă pentru construcţia nocturnei, dar acum este clar că o vom face”, a adăugat Stan, cu gândul şi la meciul de azi, cu Gloria Bistriţa. 

„Alegem preţul cel mai mic”

„Sunt optimist, dar ponderat, pentru că fiecare adversar ne pune probleme noi, însă dacă ne facem jocul, nu mă tem de nimeni”, a mai comentat şeful clubului roş-alb-albastru”.

„Cine va marca în poarta Bistriţei? Este o întrebare la fel de importantă ca şi ghicitoarea „cine va face lumină pe arena din Ţiglina III?”, însă nu există un răspuns ferm.

În absenţa lui Axente, atacant cu Gloria va fi tot Pena, ajutat din spate de Paraschiv, în timp ce firma care se va angaja să monteze faruri pe stadionul de lângă Spitalul de Pediatrie va fi stabilită în câteva zile:

„Şi dacă s-ar fi ocupat ArcelorMittal de această problemă, dar şi în cazul nostru, nu se pune problema organizării unei licitaţii publice: trebuie să luăm oferta cea mai bună, preţul cel mai mic.”

„Să ne gospodărim cum trebuie!”

De ce sunt diferenţe de tarife şi dacă se poate clădi o nocturnă „ieftină şi bună”? Marius Stan consideră că nu este un novice într-ale neoanelor de lângă terenul de fotbal:

„Fata asta Morgana despre care tot vorbim, nocturna adică, este aceeaşi la toate firmele, dar diferă preţul. Sunt aceiaşi stâlpi, sunt aceleaşi lămpi care se montează acolo, aceeaşi fundaţie, numai că la unii costă fundaţia mai mult, iar lămpile - de câteva ori mai mult.

Fiind vorba de banii noştri, trebuie să ne gospodărim cum trebuie.” Partida de astăzi, care va beneficia numai de lumină naturală, ar fi cam ultima înainte ca pământul să fie răscolit pentru „plantarea” stâlpilor despre care la Galaţi se vorbeşte de mai bine de cinci-şase ani.

Explicaţia foto: Ionuţ Neagu (stânga) şi ceilalţi „oţelari” vor juca din sezonul următor, la lumina reflectoarelor

Citit 1658 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.