Atleta scriiturii în salturi

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Nu știu dacă am mai scris-o, dar mi se pare clar ca lumina zilei că numele de Voiculescu îi poartă numai ghinioane lui Vlăduț de la Sănătate. Și nu știu dacă problema poate fi rezolvată de Serviciul pentru Evidența Populației (dacă asta o fi titulatura oficială).

* Antena 3 se poate abține, e o chestiune care îi depășește pe deontologii acestui canal. Speța e inventată de subsemnatul. Nu l-aș lăsa pe Radu Tudor să se exprime în acest sens. Dacă ar avea voie.

* Altfel, politicianul de Oscar e cel mai nepregătit ministru al Sănătății din epoca post-decembristă, cred că-l depășește în nepricepere și pe Bănicioiu, celebru pentru bazaconiile spuse după nenorocirea de la Colectiv. Și este cu atât mai mare deranjul - de la Vlad chiar aveam așteptări. Cât era în Opoziție, salariza textieri pricepuți. Acum funcționează de unul singur și are mereu nevoie de revizii.

* Politoloaga Mungiu Pippidi, o doamnă cu preocupări minore, a mâzgălit în social-media că Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă, branduri ale muzicii lăutărești, s-au prăpădit deoarece au cântat la nunți și în vreme de pandemie. Că de acolo au luat virusul, bla-bla. Atleta scriiturii în salturi și-a permis să-i facă și proști pe defuncți, o mizerie incalificabilă. Doamna Luncă nu mai practica această meserie de fix 29 de ani, de când se convertise la un cult religios incompatibil cu activitatea de cântăreț. E păcat că nu-s nici măcar pe departe rudă cu marea artistă - i-aș fi făcut abonament permanent la sală doamnei Pippidi. La sala de judecată.

* Iată, n-a fost dracul atât de negru pe timpul crizei sanitare, au mai ieșit la iveală unele lucruri și anumite caractere. Turnesol, nene, nu altceva. Deconspirările continuă.

* Băieții de la UEFA sunt mai comuniști decât milițienii pe care îi știam în adolescență. Au sărit ca arși pe arbitrul român Octavian Șovre, care și-a permis să-i ceară un autograf unui fotbalist în vogă, totul din considerente umanitare. În definitiv, fotbalul este un sport populat (încă) de ființe umane. A cui e vina că s-a industrializat? Comuniști spuneam? Nu, ipocriți din cale-afară, în ciuda mesajului "Respect" afișat și la budă.

Citit 3143 ori Ultima modificare Vineri, 09 Aprilie 2021 16:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.