„Declaraţii tâmpite, de gâgă!”

„Declaraţii tâmpite, de gâgă!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Şeful Oţelului îi răspunde finanţatorului vasluian după ce acesta din urmă a insinuat că partida cu CFR Cluj, de la finele săptămânii viitoare, va fi pierdută de roş-alb-albaştrii lui Dorinel Munteanu

Adrian Porumboiu spusese încă de la finele meciului CFR Cluj – Oţelul (scor 0-1), din primăvară, că gruparea ardeleană a preferat să piardă atunci în contul a şase puncte din duelurile directe cu gălăţenii în sezonul 2011-2012.

Cum la sfârşitul săptămânii viitoare CFR-ul are meci la malul Dunării, patronul lui FC Vaslui a ţinut să reitereze basmul. „Declaraţia lui Porumboiu face parte din seria spuselor tâmpite ale oamenilor-gâgă din fotbalul românesc.

Am întocmit deja un memoriu pe care l-am înaintat Comisiei de Etică şi Comisiei de Disciplină, aşteptăm să vedem ce măsuri se vor lua. Cred că este primul material pe care-l va studia nou-înfiinţata Comisie de Etică.

Să vedem măsurile care se vor lua, pentru că a vorbi fără să gândeşti a devenit sport naţional în fotbalul nostru şi trebuie ca cei care vorbesc necumpătat să plătească. Nu intru în polemică cu un asemenea personaj care nu a avut minima decenţă să ne spună, după încheierea unei competiţii, «Bravo, aţi fost mai buni!».

E o chestie de fair-play, dar în schimb a continuat cu acuze, cu afirmaţii calomnioase la adresa noastră, ăsta e caracterul omului şi n-ai ce să-i faci”, l-a contrat Marius Stan, directorul general al campionilor României.

Citit 1525 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.