Au început înscrierile pentru „Măcin Mountain Fun”

Au început înscrierile pentru „Măcin Mountain Fun”
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Asociația Bike Works anunță iubitorii de mișcare și de distracție, printr-un comunicat de presă, că în perioada 3-5 iunie 2022, în apropierea localității Greci din județul Tulcea, va avea loc o nouă ediție a evenimentului "Măcin Mountain Fun", iar înscrierile online se derulează până pe 20 mai 2022, pe site-ul www.bikeworks.ro. Evenimentul va cuprinde clasicele concursuri de ciclism (MTB și E-BIKE) și de alergare (de această dată, chiar și un semimaraton).

"Am dat startul înscrierilor pentru acest eveniment atât de îndrăgit de către cicliști și alergători. An de an, sute de concurenți se bucură de minunatele trasee de concurs din Munții Măcinului, unde abia așteptăm să ne revedem cu toții, la începutul lunii iunie, pentru un weekend în mijlocul naturii", spune Ciprian Jiga, președintele Asociației Bike Works.

În plus, atât pentru concurenți, cât și pentru toți cei dornici de distracție va fi un spectaculos foc de tabără, iar atmosfera va fi întreținută de artiști și nu vor lipsi deliciile culinare.

Pe site-ul www.bikeworks.ro, în secțiunea dedicată "Măcin Mountain Fun", găsiți toate detaliile, inclusiv formularul de înscriere, asociat platformei RaceHub.

Citit 1509 ori Ultima modificare Luni, 28 Martie 2022 11:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.