UPDATE. United Galaţi a câştigat al doilea meci al finalei Ligii I de futsal
Foto: Foto: Sorin Pană/ Sportul Ilustrat

UPDATE. United Galaţi a câştigat al doilea meci al finalei Ligii I de futsal
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

UPDATE. Formaţia gălăţeană United a câştigat, în deplasare, cel de-al doilea meci al finalei Ligii I de futal, egalând astfel situaţia la general, scor 1-1. Disputa de miercuri seară, de la Deva, a avut o desfăşurare dramatică. Gazdele de la Autobergamo au condus cu 3-0 până în ultimul minut al primei reprize, când Araujo a punctat de două ori în numai câteva zeci de secunde. În partea a doua, gălăţenii au egalat prin Crişan, Deva a preluat din nou conducerea, dar Araujo a dus scorul la 4-4, rezultat consemnat la finalul timpului regulamentar. În reprizele de prelungiri, United a punctat de două ori consecutiv, prin brazilienii Pele şi Araujo, gazdele nereuşind în final decât să reducă din handicap. Scor final: 5-6 (3-2).

Scorul general al disputei pentru titlul naţional a devenit astfel 1-1 (după 2-4 şi 6-5), iar următoarele două partide se vor desfăşura la Galaţi, pe 9 şi 10 mai. Finala Ligii I de futsal se joacă în sistemul cel mai bun din cinci meciuri.


Echipa de futsal United Galaţi a început cu o înfrângere seria de cinci meciuri a finalei campionatului naţional. Prima partidă, dispuată marţi seară la Deva, s-a încheiat cu victoria localnicilor de la Autobergamo, care s-au impus cu scorul de 4-2 (3-2). Pentru gălăţeni au înscris Matei Boșneagă şi Robert Crișan.

Partida a doua se va juca miercuri, 4 mai, de la ora 18.00, la Deva. Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport 4.

După jocurile din Hunedoara, lupta pentru titlu se va muta la Galați, unde meciurile 3 și 4 sunt programate pe 9 şi 10 mai. În caz de egalitate după patru meciuri, se va juca și meciul al cincilea, decisiv, la Deva, pe 14 mai.

Citit 1780 ori Ultima modificare Marți, 13 Decembrie 2022 00:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.