Peste 200 de copii, la o competiție de fotbal din județ

Peste 200 de copii, la o competiție de fotbal din județ
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În cadrul competiției ”Tinerețe și credință” în protopopiatul Nicorești au participat, la finalul săptămânii trecute, peste 200 de copii. Competiția, ajunsă la ediția a VII-a, s-a desfășurat la Ghidigeni, în organizarea Protoieriei Nicorești, în colaborare cu Școala Gimnazială și Primăria din Ghidigeni, cu ocazia sărbătorii Sfinților Constantin și Elena.

Cei peste 200 de copii participanți la competiția de fotbal au provenit din: Buciumeni, Ţepu, Poşta Berheci, Ghidigeni, Brăhăşeşti, Tălpigi, Hânţeşti-Vizureşti, Tecucel, Poiana, Slobozia Corni şi Toflea. Aceștia au fost grupați în 14 echipe, iar câștigători au ieșit cu toții, prin timpul petrecut cu zâmbetul pe buze pe teren, plus premiile oferite de către organizatori pentru toți copiii prezenți.

Conform unui comunicat de presă emis de organizatori, scopul competiţiei a fost acela de a promova tinerii din satul românesc, dar şi de exprimare a toleranţei, diversităţii culturale şi a respectului reciproc pentru buna convieţuire a tuturor cetăţenilor, indiferent de apartenenţa etnică.

Citit 773 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Mai 2022 02:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.