Debut victorios pentru United

Debut victorios pentru United
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Campionii de la United și-au respectat blazonul și au debutat cu un succes clar 6-1, pe terenul celor de la West Deva, în primul joc oficial din sezonul 2022-2023 al Ligii I de futsal. Gălățenii au câștigat fără probleme în fața unui adversar incomod, la capătul unui meci foarte spectaculos. Formația pregătită de Florin Ignat a condus încă de la pauză, cu 2-0, grație golurilor semnate de Crișan (min. 7) și O. Cireș (min. 13). În partea a doua, tot United a fost vioara întâi și s-a distanțat prin Araujo și Pele, după care gazdele au marcat golul de onoare. Până la final, au mai punctat Crișan și portarul Toniță.

United a început în formula: Toniță - Ignat, Crișan, Araujo, Pele. Rezerve: Cîrdei - Burdujel, O. Cireș, Arhire, Crăciun, Boșneagă și Oană.

În etapa următoare, United va juca pe teren propriu, pe 24 septembrie, cu CFF Clujana Cluj-Napoca. Rămâne de văzut dacă până la acea dată va fi gata Sala Sporturilor "Dunărea", în urma lucrărilor de modernizare a suprafeței de joc. În caz contrar, partida s-ar putea disputa la Brăila sau chiar la Cluj (iar returul să se joace la Galați).

Altfel, patru jucători de la United au fost convocați la lotul național de seniori al României: Petrișor Toniță, Octavian Cireș, Andrei Crăciun și Daniel Araujo (brazilian cu cetățenie română).

Citit 838 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.