Jucătorii lui Dorinel Munteanu se relaxează la o plimbare în parc (VIDEO)

 Jucătorii lui Dorinel Munteanu se relaxează la o plimbare în parc (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Jucătorii Oţelului au ieşit la plimbare într-un parc de lângă stadionul din Basel, situat la zece minute de hotelul în care sunt cazaţi. În parc nu sunt prea mulţi vizitatori la această oră, doar câteva persoane mai în vârstă care privesc nedumeriţi la membrii delegaţiei gălăţene.

Atmosfera în lot este una bună, jucătorii sunt relaxaţi, fac glume şi se tachinează, dar sunt şi încrezători în şansele lor de obţine primele puncte în Champions League din istoria Galaţiului.

Altfel, autocarul cu cei 40 de suporteri ai Oţelului care au plecat luni seară de la Galaţi a ajuns deja la nici o sută de kilometri de Basel. Cel mai probabil vor ajunge la destinaţie în jurul orei 14:00.

Basel - Oţelul se joacă în această seară de la ora 21:45, meciul fiind transmis în direct de TVR1. În Galaţi, meciul poate fi urmărit live pe un ecran mare amplasat pe esplanada din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor.

Rămâi pe site-ul Vieţii libere şi află primul echipa pe care Dorinel Munteanu o va trimite în teren pentru debutul în Champions League!

Foto/video: SORIN PANĂ

Citeşte şi:

Gălăţenii intră, astăzi, prin Elveţia, în Liga Campionilor

Terenul stadionului din Basel, afectat de ploaie

Imagini şi video la la antrenamentul Oţelului pe stadionul lui FC Basel

Retrăieşte momentele magice care au dus Oţelul în Champions League

Citit 666 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.