Încă un punct din deplasare pentru Oțelul

Încă un punct din deplasare pentru Oțelul
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Gruparea gălățeană s-a mulțumit cu un rezultat de egalitate scos în primul meci oficial din 2023, scor 0-0, pe terenul celor de la CSM Slatina. În fața unui adversar incomod, Oțelul a părut echipa mai bună și ceva mai hotărâtă în prima repriză, dar fără să reușească să treacă în avantaj. În repriza a doua a fost un joc încâlcit din care a părut că ambele echipe s-au mulțumit cu câte un punct de fiecare.

Dorinel Munteanu a evoluat în formula: Dur-Bozoancă – Rus, Yabre, Ghiocel, Panait – Cisotti, Zivulic, Gorovei – Maxim, Fatai, Ursu.

Ca urmare a acestui rezultat, Oțelul se află în continuare pe locul al treilea în clasamentul la zi, cu 32 puncte, la două lungimi distanță față de locul al doilea și cu șase avans față de prima echipă clasată sub linia locurilor de play-off.

În următoarea etapă, Oțelul are de jucat cu FK Miercurea Ciuc, pe teren propriu, vineri, de la ora 17:00.

Citit 3073 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Februarie 2023 13:54

1 comentariu

  • postat de Mario
    Sâmbătă, 25 Februarie 2023 21:39
    89.137.136.***
    Nu știu de ce a fost anulat golul...din prima repriză...au dat doar o reluare rapidă și cam atât...oricum...pe un teren atât de prost...mingea țopăia pe teren...ploaie...echipe apropiate ca valoare...rezultatul este echitabil...
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.