Tu (chiar) eşti, Mircea?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Abject modul în care a ieşit la atac Mircea Lucescu, antrenorul român pe care toată lumea îl consideră un guru autohton al fenomenului. Şucărit (e cel mai potrivit termen) că fiu-său, selecţioner al reprezentativei de seniori, este criticat de toată lumea, după 1-1 cu Albania şi 0-0 cu Belarus, Il Luce aproape că l-a făcut boşorog pe Emeric Ienei şi s-a luat de competenţa lui Anghel Iordănescu. Nea Mircea, ia-ţi, bre, odrasla acasă şi n-o mai lăsa să pozeze în om mare pe banca naţionalei!  

* De ce să tot arătăm cu degetul produsul ambalat de Răzvănel? Pentru locul 42 pe care-l ocupă fotbalul mioritic (luna viitoare ne vom cufunda şi mai tare), cele două rezultate de egalitate sunt chiar meritorii. Cu puţină şansă, în ritmul acesta vom putea să ne prezentăm şi la jocul cu Franţa…

* Dacă i-am fi aliniat, ca la armată, pe albanezi şi bieloruşi, aşa-zişii oameni de fotbal ar fi concluzionat că suntem pe cai mari şi că nici Spania n-are ce să ne facă. Cum n-au fost obţinute decât două puncte din şase, Mitică Dragomir a decretat: „N-am fost niciodată o forţă în fotbal!” Şi medicina are limitele sale.

* Pentru că traversează o evidentă criză de performanţe, Lucescu cel Mare s-a enervat şi în weekendul precedent. Şahtiorul pe care-l pregăteşte de ceva vreme a pierdut un meci de campionat, iar reputatul părinte de selecţioner a stat în picioare la conferinţa de presă de după meci, vociferând ca la piaţă. Omul, exact ca urmaşul său, n-a explicat slăbiciunile propriei formaţii, ci a arătat cu degetul prestaţia arbitrilor. Tu (chiar) eşti, Mircea? 

* Ilie Dumitrescu, antrenorul Stelei, a anunţat, după transferurile en-gros de la Unirea Urziceni, că formaţia din Ghencea se va prezenta precum FC Barcelona. Gruparea patronată de Gigi Becali a pierdut sâmbătă seară pe terenul fantomei fostei campioane (scor 0-1), dar n-a ieşit din pronosticul lui Ilie. În aceeaşi seară, Barça a fost protagonista şocului ultimilor ani: 0-2 în propriul fief cu nou-promovata Hercules Alicante. Comparaţia dintre cele două entităţi se opreşte aici, să fiţi convinşi de asta!

Citit 547 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.