A doua victorie la zero pentru CSM Arcada, în cursa pentru Champions League
Foto: Sorin Pană/ Sportul Ilustrat

A doua victorie la zero pentru CSM Arcada, în cursa pentru Champions League
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Formaţia gălăţeană CSM Arcada a câştigat, sâmbătă seara, şi cel de-al doilea meci din grupa de calificare pentru Liga Campionilor la volei masculin, turneu care se desfăşoară în Sala Sporturilor "Dunărea".

În faţa unei săli arhipline, voleibaliştii lui Sergiu Stancu au făcut un joc foarte bun şi s-au impus cu scorul de 3-0 (25-20, 27-25, 25-16) în faţa bulgarilor de la Neftochimik Burgas.

În urma acestei victorii, CSM Arcada îşi păstrează intacte şansele de a se califica în grupele Champions League.

Sâmbătă, de la ora 21.00, se dispută partida Prometey Dnipro - Olympiakos Pireu (21.00), iar duminică vor avea loc ultimele confruntări, Neftochimik Burgas - Prometey Dnipro (ora 15.00) şi Arcada Galaţi - Olympiakos Pireu (ora 18.00).

UPDATE. În al doilea meci al zilei, Olympiakos Pireu - Prometey Dnipro 3-1. În urma rezultatelor înregistrate în cele două turnee în primele două etape, CSM Arcada Galaţi se va califica în grupe dacă va câştiga mâine un singur set în disputa cu Olympiakos Pireu, în timp ce grecii au nevoie de cel puţin un punct (două seturi). În celălalt turneu, dominat de spaniolii de la Guaguas Las Palmas, echipa de pe locul 2 poate avea în cel mai bun caz 6 puncte, setaveraj 6:3. Astfel, în turneul de la Galaţi, daca va câştiga un set mâine, CSM Arcada poate obţine locul 2 calificant cu 6 puncte şi setaveraj 7:3.

Citit 1659 ori Ultima modificare Duminică, 12 Noiembrie 2023 13:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.