Misiune imposibilă pentru gălățeni

Misiune imposibilă pentru gălățeni
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa de seniori a CSM Galați are primul meci din 2024 chiar pe terenul campioanei din ultimii ani, U-BT Cluj Napoca, în etapa a XVI-a a Ligii Naționale. Gălățenii, cu un singur succes în 12 partide disputate, au de înfruntat liderul la zi al Grupei A. De altfel, U-BT Cluj Napoca este singura echipă neînvinsă din Liga Națională. În plus, formația clujeană are un parcurs foarte bun în cupele europene, fiind pe locul al treilea din zece echipe în grupa sa de Eurocup.

Pentru CSM Galați va fi mai important în economia clasamentului meciul restanță, de joi, 11 ianuarie, din deplasare, cu Laguna București. În acest sens, antrenorul Florin Nini a anunțat că în partida de la Cluj va oferi mai multe minute jucătorilor tineri.

"Ne dorim să facem un meci pentru nivelul echipei din Cluj, ceea ce nu este foarte ușor. Noi trebuie să ne regăsim cadența, să avem mai multă consistență pe parcursul întregii partide. E foarte important să putem să revenim rapid în joc atunci când nu avem cea mai bună formă. Ne dorim un joc bun, vom lua jucătorii tineri, vom avea posibilitatea să le acordăm minute. Așa vor putea să vadă ce înseamnă să înfrunți un adversar puternic", a spus Nini.

Partida U-BT Cluj Napoca - CSM Galați este programată sâmbătă, de la ora 17:00, în transmisiune directă online pe FRB TV (canal de YouTube).

Citit 1163 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Ianuarie 2024 12:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.