Un atacant sârb, primul transfer al Oţelului în această iarnă

Un atacant sârb, primul transfer al Oţelului în această iarnă
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Formaţia Oțelul Galați a anunţat transferul fotbalistului sârb Anes Rušević, un atacant în vârstă de 27 de ani, care a semnat un contract pe un an și jumătate cu gruparea de la malul Dunării.

Cu o înălţime de 1,83 m, Rušević vine de la echipa Jetîsu Taldîkorgan (Kazahstan), pentru care a marcat de şase ori, din luna iulie a anului trecut. Sârbul era liber de contract, înţelegerea sa cu echipa kazahă expirând la finele anului trecut.

Fost component al naționalelor de tineret ale Serbiei, Rušević a mai jucat în ţara natală, Macedonia de Nord şi Belarus.

Citit 2279 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Ianuarie 2024 11:11

2 comentarii

  • postat de comunismul
    Luni, 08 Ianuarie 2024 19:44
    5.13.150.***
    pentru dorinel munteanu am propuneri de transferuri! carlo casap recent a ramas liber! numai este jucatorul lui fc botosani! oare vrea sa vina la otelul galati! e bun tanar! perfect! din pacate tocmai am aflat ca andrei miron si ioan filip au semnat cu fc botosani! mor de oftica! inebunesc!
    0
    0
  • postat de comunismul
    Duminică, 07 Ianuarie 2024 18:33
    5.13.150.***
    este tanar oricum! bun nu stiu cat este! doar pe teren isi va arata valoarea adevarata! cert este ca trebuie renuntat la carjan si fatai! aia sunt batrani deja! de fatai nu-mi place deloc! nu e vanos pe teren! sta ce sta pe teren! oboseste! si plange ca o femeie! eu unul m-am saturat! un circar!
    0
    2

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.