Voluntari – Oțelul, cu miza urmăririi locurilor de play-off. Primul meci oficial al gălățenilor din noul an

Voluntari – Oțelul, cu miza urmăririi locurilor de play-off. Primul meci oficial al gălățenilor din noul an
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Gruparea roș-alb-albastră va juca luni, în deplasare, la FC Voluntari, în tentativa de a ține pasul cu primele șase clasate.

Chiar dacă este o echipă nou-promovată și cu ceva probleme financiare de moment, Oțelul trăiește din ambiția lui Dorinel Munteanu. Astfel, tehnicianul gălățenilor nu face rabat de la obiectivul său extrem de îndrăzneț: calificarea pe un loc de play-off. Eșecul cu FC Botoșani, de la ultimul meci din 2023, atârnă destul de greu în clasament, pentru că gălățenii au nevoie să obțină toate punctele în deplasarea de la Voluntari pentru a menține contactul cât mai aproape cu locurile de play-off. Meciul de luni seară este cu atât mai important, cu cât este și primul din noul an. Iar pentru moral ar putea conta enorm ca perspectivă pentru celelalte etape rămase până la capătul sezonului regulat.

”Ne dorim să fim surpriza acestor ultime nouă etape rămase de jucat. Ne-am propus încă de la bun început să ne clasăm în play-off, n-am făcut niciun secret din asta. Sigur, nu va fi ușor, dar ne pregătim zi de zi pentru a reuși să obținem rezultate cât mai bune”, a spus Dorinel Munteanu înaintea partidei.

Dur-Bozoancă, marea absență

Portarul Cosmin Dur-Bozoancă a suferit o accidentare în săptămâna premergătoare partidei cu FC Voluntari, fapt pentru care locul său va fi luat în poartă de către Relu Stoian. Acesta din urmă vine și el după o accidentare – drept pentru care a și întârziat în cantonamentul de la Vatra Dornei. De asemenea, va mai lipsi și fundașul dreapta Rus – eliminat la meciul anterior de campionat, 0-2 cu FC Botoșani. Tot pe lista absențelor figurează Malle, a cărui viză n-a fost rezolvată încă.

Îmbucurător ar fi că revin după accidentări Cisotti și Lovrici, absențe extrem de importante la ultima partidă oficială a gălățenilor.

Voluntari, echipa neînvinsă în amicale

În tur, la Galați, Oțelul ar fi meritat cu vârf și îndesat să o învingă pe FC Voluntari, după ce a condus cu 2-0. Dar avea să fie un 2-2 extrem de dureros la acea vreme, mai ales că la momentul avantajului de două goluri un jucător de la Ilfoveni merita să fie eliminat.

De remarcat că FC Voluntari a avut posibilitatea unui cantonament extern, în care a desfășurat și trei partide amicale fără a fi pierdut vreuna dintre ele: 1-1 cu MTK Budapesta, 2-0 cu Turan și 2-2 cu Kaisar.

Meciul FC Voluntari – Oțelul este programat luni, de la ora 17,00, pe Stadionul ”Anghel Iordănescu”. Tot luni seară se mai joacă și FCSB – UTA, pe Arena Națională.

Înaintea etapei, gălățenii erau pe locul 11, cu 26 de puncte acumulate, iar în cazul unui rezultat de egalitate ar trece peste FCU 1948 Craiova – echipă ce a pierdut, 3-4, la Rapid.

Citit 5054 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Ianuarie 2024 00:37

3 comentarii

  • postat de Bani pe jos
    Luni, 22 Ianuarie 2024 16:26
    86.124.203.***
    Bani nu sunt, playoff-ul s-a dus, Voluntariul are cota buna. All în x 2.75
    Viata mea o impart alături de Voluntari. :-)
    0
    0
  • postat de Relache
    Luni, 22 Ianuarie 2024 08:53
    194.105.20.***
    Mai terminati-o cu play offul, suntem candidata certa la retrogradare. O fi bunisor ca antrenor dar ca manager este dezastru acest somelier!
    16
    10
  • postat de Andrei
    Luni, 22 Ianuarie 2024 08:11
    194.105.20.***
    Suntem la 7 (SAPTE) puncte de locul de playoff si la doar 2 (DOUA) de locul de baraj pentru retrogradarea in Liga2.
    Ca joc nu ne comparam cu Farul, echipa de pe locul 6.
    Haideti sa fim realisti si sa nu mai visam cai verzi pe pereti.
    Sper sa ne luptam cu succes pentru ramanerea in SuperLiga.
    9
    17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.