Ce nebunie de meci! Oțelul - CFR Cluj 2-2
Foto: iamsport

Ce nebunie de meci! Oțelul - CFR Cluj 2-2
Evaluaţi acest articol
(46 voturi)

Seria bună de meciuri din punct de vedere al jocului a Oțelului fără să reușească să câștige s-a prelungit și cu CFR Cluj, când trupa lui Dorinel Munteanu ar fi meritat poate mai mult decât acest punct. Până la urmă, a rezultat un 2-2 extrem de spectaculos, care i-a mulțumit pe fanii ce au populat peste medie stadionul din Galaţi.

Prima repriză a fost clar mai bună a gălățenilor, care au trecut pe lângă deschiderea scorului în mai multe rânduri. Alexandru Pop, cel mai periculos jucător de atac al roș-alb-albaștrilor, avea să marcheze un gol superb, pentru deschiderea scorului (min. 36). Ghinionul a făcut ca CFR-ul să reintre în meci după o fază în care oaspeții au beneficiat de șansă la maximum. Un șut destul de moale din afara careului a fost respins de Pop în față, iar din câțiva metri a înscris Otele, pentru 1-1 (min. 45).

Golul primit înainte de pauză nu i-a timorat pe jucătorii lui Dorinel Munteanu, care au intrat pe teren cu atitudine foarte bună și în partea a doua. Bodișteanu a ratat o mare ocazie în minutul 55, după care jocul s-a echilibrat și părea că se îndreaptă spre 1-1. Pe o minge lungă, însă, CFR Cluj a beneficiat de un penalti, după ce Ghiocel a greșit tacklingul în fața lui Bîrligea. Chivulete a dictat lovitură de la 11 metri, dar a fost nevoie de verificări de circa 5 minute pentru a se vedea dacă atacantul clujenilor a pornit din poziție regulamentară. Tachtsidis a marcat după ce s-a validat decizia centralului și părea că CFR Cluj va pleca de la Galați cu toate punctele. Dorinel Munteanu și stafful său au mutat imediat după gol și au mizat totul pe faza de atac. Iar răsplata a venit la o fază în care Malle l-a găsit în centrul careului pe Tănasă, iar jucătorul Oțelului a fost faultat de Muhar. A rezultat un penalti, pe care Cisotti l-a executat pentru 2-2.

Obligat de multe absențe importante să facă modificări în echipă, antrenorul Dorinel Munteanu (absent și el de pe bancă - suspendat pentru trei runde) a trimis în teren următoarea formulă de start: Pap - Adăscăliței, Yabre, Ghiocel, Jelev - Cisotti, Zivulici, Lameira - Maciel, Pop, Bodișteanu. Au mai intrat: Teles, Tănasă, Jardan, Cîrjan şi Malle.

Oțelul a ajuns la 33 de puncte după 28 de etape, cu două runde înainte de finalul sezonului regulat. Distanța față de locurile de play-off este de patru puncte, iar șansele de a mai atinge acest obiectiv sunt aproape nule, pentru că sunt multe echipe intercalate între locul 6 și locul 11, ocupat de gălățeni.

Următorul meci al Oţelului este programat sâmbătă, ora 17:00, în deplasare, la FC Hermannstadt.

Citit 7335 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Februarie 2024 18:33

4 comentarii

  • postat de LILI
    Miercuri, 28 Februarie 2024 16:48
    86.124.203.***
    La mulțimile comentarii și laudele aduse Oțelului și lui Dorinel,văd că ff mulți că sunt contra,nu au pic de respect față de club și antrenor! Probabil că vor decăderea totală IAR a echipei, iar cei neaveniți să joace pe maidan,să nu fie în pas cu timpul și în rîndul Ligii 1!PĂCAT DE AȘA SPECIMENE!
    10
    9
  • postat de Fanel
    Miercuri, 28 Februarie 2024 13:15
    5.13.175.***
    Era plin orasul de huligani aseara, cu ce ne ajuta asa ceva?
    La vip 2000 erau 4 masini de politie si un grup de 50 de oameni.
    Sper sa dispareti cat mai rapid.
    16
    48
  • postat de MIMI
    Miercuri, 28 Februarie 2024 08:28
    86.124.203.***
    Felicitări mărețe pt tot lotul Gălățean!!! Hai că reușim și mai mult cu Dorinel,chiar și lipsă din mijlocul băieților! Mai are o etapă și scapă de pedeapsă,din cauza comportamentului său vulcanic împotriva hoților de arbitri!!!HAI OȚELUL,HAI DORINEL!!
    49
    40
  • postat de A. Suruianu
    Miercuri, 28 Februarie 2024 07:58
    178.138.194.***
    Speram sa jucam tot asa, obiectivul acum este clar, salvarea de la retrogradare. Trebuie sa încercăm să fim toți alături de echipa acum sa trecem cu bine peste acest an. Succes Otelul!
    41
    58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.