Juniorii, pe drumul cel bun

Juniorii, pe drumul cel bun
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

VOLEI. Cluburile gălățene acordă atenția cuvenită și voleiului juvenil. Trei dintre echipele gălățene se află în competițiile naționale, cu evoluții notabile. Echipele de cadeți și juniori au încheiat meciurile din weekend cu victorii la zero: CSS Arcada - CSM Constanța 3-0 și CSS CS Arcada - CSS 1 Constanța 3-0. Ambele formații au deja asigurată prezența la turneele finale.

Fetele de la CS Școlar, antrenate de Gelu Ambrose, mai au două meciuri de disputat și au ca obiectiv calificarea la turneul semifinal. Ele fac parte din Seria B, iar ultimul meci l-au încheiat cu scorul de 0-3, cu CSM București.

ATLETISM. Sportivele legitimate la CS Școlar Tecuci/ CS Universitatea Galați au dominat probele de aruncare a greutății în etapa a doua a Campionatului Național de atletism pentru juniori, găzduite de Sala "Ioan Soeter" din Complexul "Lia Manoliu” din Capitală. Iată performanțele obținute: Alexandra Druță (Under 16) - locul 1, cu 11,07 m; Daria Șarban (U18) - locul 1, cu 12,88 metri.

ARBITRAJ. La meciul de fotbal de miercuri-seară Rapid - U.T. Arad, gălățeanul Adrian Viorel Cojocaru a fost arbitru la sistemul VAR.

Citit 757 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Februarie 2024 18:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.