Egal și înfrângere, în Liga a III-a de fotbal

Egal și înfrângere, în Liga a III-a de fotbal
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

FOTBAL. Echipele gălățene au susținut noi meciuri în Liga a III-a de fotbal, încheiate cu rezultatele: CSM Focșani - Unirea Braniștea 2-2 și Sporting Liești - Metalul Buzău (liderul seriei) 1-3. Vom reveni cu amănunte.

VICTORIE. Fetele de la SC Oțelul au evoluat pe teren propriu în returul Ligii a II-a de fotbal. Gălăţencele au întâlnit echipa Estera Țifești (Vrancea), de care au dispus cu scorul de 7-0 (2-0).

KARATE. Ediția 2024 a Campionatului Național de karate fudokan s-a desfășurat în orașul Sfântu Gheorghe (Covasna) la competiție participând 500 de luptători de la 24 de cluburi din țară. Competiția a constituit și criteriu de selecție pentru echipa națională, care va reprezenta țara noastră la Campionatele Europene din Slovenia (15-17 mai). Fraţii tecuceni Anamaria și Dragoș Stegaru au devenit campioni naționali și astfel au fost selecționați în reprezentativă. Anamaria a câștigat patru medalii de aur și una de bronz, iar Dragoș a obținut trei medalii de aur, una de argint și două de bronz.

ARBITRAJE. Luni, 15 aprilie, doi gălățeni se vor afla în Capitală, unde va avea loc meciul Rapid - Sepsi Sf. Gheorghe. Este vorba despre Florian Vișan (arbitru asistent) și Liviu Ciubotariu (observator).

Citit 878 ori Ultima modificare Duminică, 14 Aprilie 2024 14:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.