„Creativitate şi inventivitate!” – sloganul anticriză al lui Petre Grigoraş

„Creativitate şi inventivitate!” – sloganul anticriză al lui Petre Grigoraş
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Neavând unde să-şi testeze echipa din punct de vedere fotbalistic, Petre Grigoraş a găsit soluţia la vreo 15 kilometri de Târgu Ocna: un teren în Oneşti * „Dacă nu te orientezi, te mănâncă lupii”, a comentat tehnicianul formaţiei gălăţene

„Nu stăm cu mâinile în sân”

Este un fel de „Liberté, égalité, fraternité” în variantă balcanică, tehnicianul formaţiei gălăţene fiind nevoit să filosofeze în loc să-şi verse năduful în mod violent după ce a găsit la Târgu Ocna condiţii nu tocmai prielnice de antrenament. „Creativitate şi inventivitate, aceasta este zicala mea, altfel ţi-o iau alţii înainte. În condiţii de criză nu trebuie să stai cu mâinile în sân, că-ţi papă câinii din traistă!”, a exclamat Petre Grigoraş, oarecum uşurat după ce a găsit un teren mai acătării.

Îi ieşise pe nas cel de lângă hotelul în care sunt cazaţi. „Le-am zis şi jucătorilor mei că mereu trebuie să se orienteze ca să nu-i mănânce lupii”, a adăugat constănţeanul de pe banca tehnică a Oţelului.

Amicalul cu FCM Bacău - incert

Începând de ieri, roş-alb-albaştrii vor merge zilnic câte 15 kilometri dus-întors pentru a-şi cultiva şi mai mult calităţile fotbalistice, căci de alergat o puteau face şi acasă. „Terenul de la Oneşti este bunicel, dar încă nu mă gândesc să fac meciuri amicale până când nu voi fi sigur că nu se va strica şi acesta.

Miercurea viitoare ar urma să jucăm cu FCM Bacău, dar voi decide ce facem abia în preziua partidei”, a adăugat antrenorul formaţiei dunărene, trupa sa fiind deja lovită de suprafeţele neprietenoase (n.r. – atacantul Tănasă a suferit în sala de antrenament o fractură de metatars). Prin urmare, Grig este nerăbdător să ajungă în Antalya, acolo unde îl aşteaptă şase partide de verificare pe suprafeţe impecabile.

„Pinguinul” Hurdubei n-a fost lăsat la Steaua

De două zile se pregăteşte cu lotul Oţelului şi juniorul-minune pe care-l anunţam la începutul săptămânii. Adrian Hurdubei, un atacant de 1,85 metri, crescut de Clubul Willy Bacău (Liga a III-a), este ca şi cooptat în echipa lui Grigoraş, calitatea sa de bază - tehnica în regim de viteză - nefiind de găsit chiar pe toate drumurile.

„Îmi place, însă trebuie să-l vedem şi la joc”, a spus antrenorul roş-alb-albaştrilor. Hurdubei, internaţional de juniori care a fost la un pas de a pleca la Steaua Bucureşti (n.r. – a existat o ofertă concretă refuzată de gruparea băcăuană), ar urma să fie deţinut în coproprietate de Oţelul şi Willy, clubul-„pinguinilor”.

Explicaţie foto: Antrenorul Grigoraş, un om descurcăreţ chiar şi pe timp de criză  

Citit 2423 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.