Oţelul a mâncat chinezeşte - Victorie la scor cu Dalian Aerbin
Foto: Foto: Dănuţ Lungu (Oliva Nova - Spania)

Oţelul a mâncat chinezeşte - Victorie la scor cu Dalian Aerbin
Punosevac a marcat cu capul din centrarea lui Ljubinkovici pentru 3-0, scor înregistrat la pauză
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

* Liviu Antal, într-o formă de excepţie, i-a făcut pacheţele de primăvară pe colegii lui Rochemback, fost jucător al Barcelonei, care a semnat recent cu formaţia promovată în Superliga Chinei * Brazilianul de 30 de ani n-a fost însă pe teren * Au mai înscris Punosevac şi Giurgiu   


 

OŢELUL GALAŢI – DALIAN AERBIN 4-0 (3-0)

Meci disputat ieri în localitatea Polop de la Marina (Spania);

Au marcat: Antal 19’, 34’, Punosevac 45’, Giurgiu 60’;

OŢELUL: Brăneţ – Cojoc (73’ Râpă), Sîrghi, Perendija (66’ Costin), Ljubinkovici (73’ Ilie) – Viglianti (68’ Iorga), Filip (63’ Benga), Giurgiu (68’ Neagu) – Antal (56’ V. Munteanu), Punosevac (56’ Pena), Buş (50’ Stromajer). Antrenor: Dorinel Munteanu.


 

Toţi jucătorii Oţelului, întrebaţi fiind de rostul meciurilor amicale, au spus că nu prea contează, că menirea jocurilor de verificare este alta. După cinci partide în care campioana la zi a României nu reuşise nici măcar o victorie, se adunase însă ceva frustrare. S-a simţit din plin la Polop de la Marina, un municipiu situat la o oră de mers cu autocarul de Oliva Nova. Probabil, orice altă formaţie care i-ar fi ieşit ieri în cale trupei roş-alb-albastre ar fi avut probleme, Antal şi compania punând serios osul la treabă. De fapt, Poborsky de România a condus ostilităţile, făcându-şi rost de-un prânz suculent „à la chinese”. Găsit de două ori în linie cu defensiva adversă, Liviu a zbughit-o cu viteza-i arhicunoscută, a driblat tot ce a întâlnit în cale şi a trimis balonul în aţe. După reuşitele sale din minutele 19 şi 34, a înscris şi Punosevac, cel care ratase cât China în jocurile precedente. De data aceasta i-a venit perfect o centrare de pe stânga, de la Ljubinkovici, şi a trimis lejer, cu capul, pentru 3-0 (45’). Ultimul gol al „oţelarilor” a picat după pauză, Stromajer oferind o pasă superbă pentru Giurgiu, iar căpitanul de ieri a expediat calm mingea la colţul lung (60’). Scorul putea fi şi mai mare, bieţii chinezi de la Dalian fiind depăşiţi complet de situaţie. Dar ce mai conta?  

Startul, amânat de un adormit!

Meciul de ieri a început cu 18 minute mai târziu, după ce gălăţenii circulaseră deja timp de o oră cu autocarul. Motivul? Nu se găsea cheia pentru intrarea în vestiar, organizatorii turneului dând zeci de telefoane pentru a afla unde este îngrijitorul acelei încăperi. Într-un târziu s-a descoperit că mult-căutatul personaj dormea dus chiar în vestiar, situaţie care totuşi n-a mai stârnit râsul nimănui. Interesant este şi faptul că niciuna dintre reprize n-a durat 45 de minute. Prima a ţinut 44 de minute şi 30 de secunde, iar a doua cu un minut mai puţin!

„Sinistraţii”, toţi pe teren

Refăcuţi după cele aproape 48 de ore petrecute în tren, sportivii lui Dorinel Munteanu care au ajuns cu întârziere în cantonamentul de la Oliva Nova au fost utilizaţi ieri de Neamţ. Brăneţ şi Sîrghi au prins toate cele 90 de minute! Iată cât au jucat ceilalţi „sinistraţi”: Cojoc 73’, Viglianti 68’, V. Munteanu 34’, Costin 24’, Neagu 22’, Râpă 17’, Ilie 17’.

Text şi

 

Citit 1808 ori Ultima modificare Vineri, 10 Februarie 2012 23:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.