Oţelul a învins şi campioana Macedoniei: 1-0

Oţelul a învins şi campioana Macedoniei: 1-0
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai rar găseşti antrenori fericiţi, chiar şi după o victorie. Cei care-şi fac meseria cu plăcere sunt însă pretenţioşi şi, de dragul de a avea continuitate, par să caute nod în papură propriei echipe. Se gândesc mereu la următorul examen…

Aşa şi cu antrenorul Petre Grigoraş, care a reuşit miercuri a treia victorie din cantonamentul pe care-l desfăşoară pe malul Mării Mediterane. Cu toate că trupa sa a depăşit pe Rabotnicki Skopje, scor 1-0, Grig nu s-a arătat mulţumit, afirmând că victoriile din partidele de verificare nu-l prea gâdilă.

„Vreau victorii în campionat, nu pun preţ pe cele amicale, iar prestaţia noastră din partida cu Rabotnicki n-a fost una deosebită. Este clar că oboseala îşi spune cuvântul, dar la fel de evident este faptul că mai avem mult de lucru”, a declarat tehnicianul.

Viglianti şi Giurgiu, titulari

Fără Bourceanu şi Iorga, plecaţi la loturile naţionale, primul „unsprezece” folosit ieri de Grigoraş a prezentat modificări interesante. Viglianti şi Giurgiu au revenit în formula de start, iar juniorul Avram a beneficiat de acelaşi tratament, pentru ca Paraschiv să fie urcat în avanposturi.

Au ieşit şi ocazii, „Kaka”, Vigli, Para şi Jelev ratând din ipostaze neaşteptat de favorabile. „Sper din tot sufletul să corectăm toate problemele până la startul returului. Rezultatele obţinute aici nu sunt elocvente”, a mai spus „principalul” de pe banca dunăreană.

Directorul general Marius Stan se aştepta ca ai lui să piardă duelul cu Rabotnicki: „Ştiam că trecem printr-o perioadă dificilă, în care se resimte din plin oboseala, dar ştiam şi că întâlnim o echipă bună, iar Rabotnicki mi-a confirmat asta.”

„Echipele mari câştigă şi când joacă slab”

Victoria de miercuri dimineaţă – s-a jucat de la ora 11.00! – a venit din bocancul lui Paraschiv, care a executat „letal” o lovitură liberă de la aproape 20 de metri: mingea a sărit „zidul” şi a mângâiat „păianjenul” porţii macedonene (65’).

„Echipele mari joacă mai slab şi câştigă”, a exclamat Marius Stan, stârnindu-l pe Grigoraş: „În campionat aş vrea să fiu echipă mare, nu aici!”

„Oţelarii” au jucat în următoarea formulă: Gribauskas – Râpă (60’ Cârjă), Costin, Jelev, Sălăgean – Viglianti (80’ Schwartz), Giurgiu (60’ Sârghi), Avram (60’ Ibeh) – Vitaici (60’ Elek), Pena (80’ Hurdubei), Paraschiv.

Oţelul va juca vineri, cel mai probabil, cu bieloruşii de la Gomel.

Explicaţie foto: Gabriel Paraschiv se apropie de forma care-l recomanda la începutul turului drept unul dintre cei mai buni jucători din Liga I

Citit 1391 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.