Oţelul ar putea începe primăvara cu porţile închise!

Oţelul ar putea începe primăvara cu porţile închise!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sportul gălăţean este pe cale de a mai păţi o ruşine, pe lângă zecile de poveşti triste suportate în ultimii zece ani (cel mai bun exemplu: echipa de volei CSU Metal Galaţi a fost nevoită să-şi dispute meciurile, de pe teren propriu din, Liga Campionilor, la Bucureşti!).

Problema turnichetelor, blestemata instalaţie care neapărat trebuie montată la porţile Stadionului „Oţelul”, revine în actualitate deoarece se apropie startul returului Ligii I. Marius Stan, directorul general al grupării gălăţene, arunca, în urmă cu o lună, o „pastilă” care-i liniştea pe fanii roş-alb-albaştrilor: „Vom putea juca până pe 15 martie fără turnichete, Liga Profesionistă de Fotbal ne va mai păsui”.

În realitate, LPF a refuzat să prelungească la infinit acest neajuns în ciuda argumentelor solide ale Oţelului!

„E greu de făcut ceva în oraşul ăsta”

Conducerea clubului Oţelul a obţinut abia marţi autorizaţia de montare a turnichetelor, cu toate că cererea fusese depusă la Primărie încă de acum două luni de zile.

„Este al naibii de greu să faci ceva în acest oraş. Nu mai spun că acum ne trebuie încă o autorizaţie pentru ca garajele şi chioşcurile din jurul stadionului să fie ridicate. I se spune autorizaţie de reamenajare a teritoriului”, ne-a spus Marius Stan, el primind asigurări de la Combinatul ArcelorMittal Galaţi că lucrările vor fi efectuate imediat ce va fi descongestionată zona.

„Mi-e greu să cred că până pe 28 februarie, când vom juca în prima etapă a returului, vom avea turnichetele instalate. Iar dacă nu vom fi în regulă, nu vom putea juca decât cu porţile închise. Acum chiar nu mai este nicio glumă”, a adăugat oficialul „oţelar”.

Abonamentele mai aşteaptă

Operaţiunea de informatizare a intrărilor de pe „Oţelul” costă aproximativ 130.000 de euro, cheltuială ce va fi suportată de sponsorul principal al formaţiei - combinatul. Prin urmare, încă nu se poate vorbi despre abonamente la meciurile de pe teren propriu ale echipei antrenate de Petre Grigoraş.

„Până nu vom avea turnichete, nu vom putea elibera niciun abonament, aşa că suporterii, cu părere de rău, trebuie să mai aştepte puţin. Noi ne dorim ca partida cu Gaz Metan Mediaş să se joace cu public, deoarece am mai trăit această experienţă şi la începutul turului şi pot spune că este groaznică”, a conchis şeful clubului gălăţean.

Explicaţie foto: Scaunele Stadionului „Oţelul” ar putea respira mult şi bine dacă la intrare nu vor fi montate cât mai curând turnichetele

Citit 1597 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.