Se deschid porţile la meciul cu Gaz Metan!

Se deschid porţile la meciul cu Gaz Metan!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Jandarmeria a fost de acord cu recomandarea Ligii Profesioniste de Fotbal: îi permite clubului gălăţean de prim eşalon să organizeze meciul de sâmbătă, cu Gaz Metan Mediaş, în condiţii normale * Abonamente nu există pentru această partidă, ci numai bilete de 10 lei *

„Domnu’ preşedinte, sper să nu ajungem în ipostaza de a vedea meciul cu Gaz Metan din faţa televizorului…” Astfel a fost abordat şeful Oţelului de către un suporter într-o emisiune locală de televiziune.

Problema turnichetelor – un termen atât de obositor atunci când este pronunţat sec! – este departe de a fi soluţionată, aşa că orice amator de evenimente petrecute pe stadion ajunsese să-şi pună întrebarea dacă sâmbătă după-amiază va ieşi sau nu din casă.

Ei bine, până la urmă a fost evitată ruşinea petrecută în primele etape ale turului, atunci când formaţia gălăţeană a jucat cu porţile ferecate pe motiv de indisciplină a publicului.

Decizia, pe umerii jandarmilor

Liga Profesionistă de Fotbal, care colaborează strâns cu Jandarmeria Română pentru asigurarea securităţii arenelor din campionatul intern, şi-a dat „binecuvântarea”, în urmă cu câteva zile, ca partida de sâmbătă să nu se dispute în anonimat.

„Dacă jandarmii vor fi de acord, noi nu vom avea nimic de obiectat”, au precizat oficialii LPF, punând în cârca oamenilor în uniformă decizia finală.

De vreme ce Oţelul este lider în topul amenzilor aplicate de Jandarmerie în turul Ligii I, ediţia 2008-2009, emoţiile nu se risipiseră după semnalul pozitiv al LPF şi abia miercuri, 25 februarie, s-a stabilit clar ca meciul cu Gaz Metan Mediaş să nu le fie interzis cumpărătorilor de bilete. 

„A intervenit prefectul”

Marius Stan, directorul general al grupării roş-alb-albastre, susţine că decisivă în acest sens a fost intervenţia noului prefect al judeţului Galaţi, Claudiu Brânzan.

„Domnia sa s-a implicat, şi Jandarmeria a fost de acord ca jocul cu Mediaşul să se desfăşoare în condiţii normale. Le mulţumim tuturor, pentru că fotbalul se joacă în primul rând pentru spectatori şi abia apoi pentru puncte şi aşa mai departe”, a comentat conducătorul Oţelului.

Există totuşi un inconvenient: cel puţin până la montarea turnichetelor, nu vor exista abonamente! „Vom emite doar bilete, costă tot 10 lei şi, după ce vom dota intrările cu acea instalaţie, vom scoate la vânzare şi abonamente”, a adăugat Stan.

Explicaţie foto: Fanii Oţelului îşi vor putea încuraja favoriţii la partida cu Gaz Metan, cât îi vor ţine bojocii. Au voie să intre pe stadion

Citit 1885 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.