Oţelul joacă astăzi, în Liga I, cu CS Otopeni, lângă un cimitir din Ploieşti

Oţelul joacă astăzi, în Liga I,  cu CS Otopeni, lângă un cimitir din Ploieşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Calculul hârtiei, casele de pariuri, toată lumea dă drept favorită formaţia gălăţeană în jocul de astăzi, de la Ploieşti. Pe terenul neutru din oraşul „aurului negru” – CS Otopeni nu-şi poate susţine meciurile de acasă în comuna cu acelaşi nume! – roş-alb-albaştrii ar putea strânge mai mulţi fani decât adversarul, are plusul de linişte pe care i-l conferă poziţia din clasament şi o mai bună omogenitate la nivelul lotului de jucători.

Totuşi, antrenorul Petre Grigoraş nu este convins că trupa sa chiar poate câştiga în după-amiaza acestei zile, el punând răul înainte, ca de fiecare dată.

„Otopeniul are un joc bun, cel puţin în prima etapă a arătat altfel faţă de tur, şi se bazează pe unii fotbalişti cu experienţă”, a încercat să argumenteze tehnicianul.

Va fi o arenă pustie

Arena din Ploieşti pe care se vor duela cele două tabere se află în vecinătatea Cimitirului „Bolovani”, aşa că atmosfera şi-aşa sumbră din tribune – nu vom număra mai mult de o mie de oameni în ciuda faptului că intrarea va fi liberă! – se va accentua.

„Vom încerca să ne concentrăm numai la spaţiul verde, şi nu la cimitirul din apropiere. Sperăm să ieşim cu bine din acest meci”, a comentat Petre Grigoraş, evitând să spună dacă i-a pregătit grupării din Otopeni, aproape condamnată la „înec”, încă o lopată de pământ.

„Nu trebuie să ne intereseze situaţia lor, avem şi noi destule probleme”, l-a completat căpitanul Oţelului, Gabriel Paraschiv.

„Batem o echipă mare şi apărem la TV”

Partida de lângă cimitir nu va fi televizată, aşa cum nici prima deplasare din tur a Oţelului n-a beneficiat de o prezenţă pe micul ecran.

„Suntem obişnuiţi cu aşa ceva, nu-i bai! Trebuie să batem o echipă mare, apoi vom fi televizaţi până la final. Nici etapa următoare, cu Buzăul, nu vom apărea la televizor. În prima parte a campionatului am bătut Rapidul, apoi am prins mereu un loc la TV”, a mai spus tehnicianul formaţiei dunărene.

Echipele probabile ale întâlnirii de sâmbătă, care va începe la ora 17,00 sunt următoarele:

OTOPENI: Munteanu – Dumitrescu, Diogo, Ivan, Rada – Negru, Pârvu – Chiacu, Manea, Lazici – Ganea. Antrenor: Liviu Ciobotariu;

OŢELUL: Kolev – Sârghi, Costin, Jelev, Ilie – Giurgiu, Viglianti, Bourceanu – Iorga, Paraschiv, Sălăgean. Antrenor: Petre Grigoraş;

Arbitri: Alexandru Deaconu (Bucureşti) – Florin Păunescu (Rm. Vâlcea), Monica Rigo (Cluj).

„Viaţa liberă” va încerca să suplinească absenţa acestui meci din programul GSP TV şi vă oferă luni toate detaliile celui de-al doilea joc pe 2009 al grupării gălăţene.

În tur, Paraschiv (foto, dreapta) şi ceilalţi roş-alb-albaştri s-au impus cu scorul de 3-1

Citit 1353 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.