Oţelul, tot la mâna Jandarmeriei

Oţelul, tot la mâna Jandarmeriei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Partida cu Gloria Buzău va fi evitată de televiziune, nu şi de către plătitorii de bilete, chiar dacă intrările Stadionului „Oţelul” n-au fost încă dotate cu bare în cruce * „Rămâne ca jandarmii să accepte să organizăm meciul şi în aceste condiţii, aşa cum s-a mai întâmplat”, a declarat Marius Stan, directorul general al clubului gălăţean de Liga I *

Eterna problemă a informatizării căilor de acces de la Stadionul „Oţelul” nu-şi va găsi rezolvarea nici în această săptămână, astfel încât meciul cu Gloria Buzău, de sâmbătă, va fi organizat tot cu dispensă.

„Turnichetele - aceeaşi problemă, o noţiune care a fost pronunţată de atâtea ori încât ne-am plictisit…”, a comentat directorul general al Oţelului, Marius Stan.

Motivele neinstalării barelor în cruce la porţile arenei din Ţiglina III? Aceleaşi! Magherniţele din jurul stadionului au rămas pe loc, deşi Primăria ar fi emis un ordin de ridicare a lor, iar utilajele care trebuie să ducă la bun sfârşit această lucrare nu-şi pot face treaba în asemenea condiţii.

Culmea este că Stadionul „Astra” din Ploieşti, pe care Oţelul a jucat recent cu CS Otopeni, este dotat din toate punctele de vedere şi este utilizat în Liga I de o grupare din alt oraş!

„Publicul nostru nu creează probleme”

Şi totuşi, partida cu Gloria Buzău, din runda a XX-a a campionatului intern, va fi deschisă publicului, susţine Marius Stan.

„Rămâne ca Jandarmeria să accepte solicitarea noastră de a asigura securitatea chiar şi în aceste condiţii. Am redescoperit la primul meci pe 2009 cât de mult contează publicul, iar spectatorii noştri au demonstrat încă o dată că nu le creează probleme forţelor de ordine.

Prin urmare, aşteptăm oamenii la stadion sâmbătă după-amiază (n.r. – ora 15.00), mai ales că meciul nu va fi televizat”, a mai spus oficialul clubului roş-alb-albastru.

Abonamentele nu-şi fac însă apariţia nici acum şi tot biletele vor fi la putere (10 lei la tribuna I, 7 lei la tribuna a II-a şi peluze).

Nocturna nu mai e obligatorie?

Ilie Hagioglu, directorul Centrului de Copii şi Juniori din cadrul Clubului Oţelul, anunţa săptămâna trecută că este foarte posibil ca instalaţia de nocturnă să nu mai fie obligatorie în stagiunea 2009-2010, aşa cum se anunţase până acum.

„Noi dorim să avem aşa ceva, dar nu vom risca să jucăm în altă parte dacă nu vom reuşi s-o montăm până la sfârşitul acestui campionat”, a explicat Hagioglu.

Totuşi, Marius Stan nu este sigur că Federaţia Română de Fotbal va scoate această obligativitate din manualul de licenţiere. „Nu suntem încă siguri de aşa ceva, dar chiar şi aşa vreau ca la vară să avem şi noi nocturnă. Am rămas ultimii din ţară”, a replicat oficialul grupării gălăţene.

Explicaţie foto: Fanii Oţelului vor avea voie pe stadion şi la meciul de sâmbătă, în ciuda faptului că turnichetele n-au fost montate la porţile arenei

Citit 1428 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.