Jucătorii Oţelului: „Ne răzbunăm cu Rapid!”

Jucătorii Oţelului: „Ne răzbunăm cu Rapid!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Chestionaţi de fani, la două zile de la înfrângerea cu Buzăul, roş-alb-albaştrii au precizat că vor încerca să spele imaginea clubului în meciurile care urmează * „Sunt mândru de jucătorii mei, dar vă cerem scuze!”, le-a luat apărarea antrenorul Petre Grigoraş *

Primul antrenament după partida cu Gloria Buzău - unul bazat mai mult pe alergări - i-a adus pe jucătorii Oţelului faţă-n faţă cu un grup foarte aţos de suporteri. Încă mâhniţi de eşecul de sâmbătă după-amiază, fanii au venit la stadion chitiţi să afle motivele pentru care roş-alb-albaştrii fuseseră răpuşi de ultima formaţie a Ligii I.

Conform site-ului suporterilor gălăţeni, www.dunareabatrana.com, aproximativ 60 de inşi au ţinut morţiş să dea ochii cu fotbaliştii, însă au avut probleme la intrarea pe arena din Ţiglina III, paznicii bazei sportive simţind mirosul de revoltă. La intervenţia tehnicianului Petre Grigoraş, fanilor li s-a permis accesul, iar veteranii echipei, Gabriel Paraschiv şi Sergiu Costin, s-au implicat mai mult în discuţie.    

„A fost un dialog decent”

După ce jucătorii-emblemă ai Oţelului au explicat că n-a fost decât un accident, promiţând că vor face tot posibilul pentru a scoate măcar un punct din deplasarea de sâmbătă, de la Rapid Bucureşti, în dialog cu „ultraşii” a intrat şi directorul general Marius Stan.

„Consider că a fost doar un pas greşit şi că asemenea întâmplări ruşinoase nu se vor mai petrece pe viitor. Este greu de digerat această înfrângere, dar trebuie să trecem peste ea, pentru că urmează meciuri din ce în ce mai grele. Din punctul meu de vedere, discuţia cu fanii a fost una utilă şi decentă”, a comentat şeful clubului gălăţean la finele întrevederii cu membrii celor două peluze.

„Nu iau capul nimănui!”

Antrenorul Petre Grigoraş a ţinut să le ceară scuze tuturor suporterilor în numele echipei pentru „buba” de sâmbătă, însă a precizat că nu va lua măsuri radicale.

„Să ştiţi că, în ciuda înfrângerii cu Gloria Buzău, sunt mândru de jucătorii mei, dar le cerem scuze fanilor! Nu suntem FC Barcelona sau Real Madrid, să câştigăm toate meciurile, însă ne străduim să scoatem puncte din fiecare partidă.

Avem o echipă tânără, neexperimentată, şi nu trebuie să se uite lucrurile bune făcute până acum. Categoric, n-o să iau capul nimănui după această sincopă”, a precizat tehnicianul formaţiei gălăţene.

Până la următorul joc, cel din Giuleşti, au mai rămas trei zile.

Explicaţie foto: Jucătorii Oţelului au simţit din plin şocul din partida cu Gloria Buzău şi speră să-l aline chiar cu prima ocazie, sub Podul Grant

Citit 1694 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.