Grigoraş, cu juma’ de autocar

Grigoraş, cu juma’ de autocar
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Antrenorul formaţiei gălăţene de Liga I va avea numai cinci rezerve pentru meciul cu CFR Cluj, absenţele multiple obligându-l să facă deplasarea în Transilvania cu lotul incomplet * Ultimul indisponibil: Alex Bourceanu! * „Gattuso” stă din cauza „galbenelor” *

Mai sigure sunt şedinţele de bursă, chiar şi pe timp de criză, decât probabilitatea ca echipa Oţelului să rămână aceeaşi de la o etapă la alta. Când nu se mai accidentează nimeni - deşi „recolta” este inadmisibil de mare şi în continuă creştere - apar suspendările din cauza cartonaşelor.

Pentru jocul de sâmbătă, de pe terenul campioanei CFR Cluj, au revenit în lot stoperul Sergiu Costin şi mijlocaşul stânga Adrian Sălăgeanu, dar a dispărut „închizătorul” Alexandru Bourceanu, al cărui avertisment încasat în partida cu Farul Constanţa l-a trimis pentru o etapă în tribună.

Culmea este că „Gattuso de la Dunăre” a ratat duelul cu CFR-ul şi în turul campionatului, el fiind eliminat în runda premergătoare acelui meci.

Vitaici, pe margine din cauza unui coleg

Nici croatul Frane Vitaici nu este apt pentru sâmbătă, el devenind clientul infirmeriei „oţelare” după înfrângerea cu Universitatea Craiova din cauza unei lovituri primite chiar de la un coleg, Bourceanu!

„După jocul cu Farul am zis că s-a recuperat şi Frane şi poate să facă deplasarea la Cluj. Din păcate, la antrenamentul de miercuri n-a rezistat decât o jumătate de oră, apoi a ieşit din cauza durerilor. A fost acel clinci întâmplător cu Bourceanu şi a ieşit destul de şifonat”, a comentat tehnicianul Petre Grigoraş, care şi-aşa avea o listă a indisponibililor destul de mare: Paraschiv, Viglianti, Cojoc, Gârleanu etc.

„Parcă suntem blestemaţi”, a adăugat antrenorul Oţelului.

„Să jucăm fără teamă!”

Delegaţia echipei roş-alb-albastre a plecat joi spre inima Transilvaniei cu numai 16 jucători.

„N-avea rost să-i mai obosesc pe drum şi pe Avram şi Dragoş Petrică. I-am lăsat la echipa a doua, care la rândul ei are meci greu cu CSM Rm. Sărat. Sper ca cei care fac deplasarea la Cluj să joace fără teamă, sâmbătă seară, pentru că nu mai avem ce pierde. Am scăpat de presiunea retrogradării, aşa că de ce n-am avea şi noi şansa noastră cu CFR-ul?”, a precizat Grigoraş.

Tehnicianul Oţelului i-a luat cu el pe portarii Kolev şi Gribauskas şi pe jucătorii de câmp Râpă, Cârjă, Sârghi, Costin, Jelev, Ilie, Sălăgeanu, Giurgiu, Ibeh, Gado, Iorga, Pena, Elek şi Tănasă.

Explicaţie foto: Autocarul Oţelului a fost mai uşor în deplasarea la Cluj a roş-alb-albaştrilor

Citit 1528 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.