Marius Stan se tunde la Dinamo!

Marius Stan se tunde la Dinamo!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Văzut ca o variantă bună pentru conducerea clubului „câinilor roşii”, directorul general al grupării gălăţene de Liga I răspunde amuzat: „Ha, ha, am fost pe la Dinamo, da! Ca să mă tund. Frecventez frizeria din curtea acestei echipe de zece ani” *

Bârfele îi scutesc pe jucători

Andrei Vâtcă, Emil Jula, Janos Szekely. Sunt doar câţiva dintre jucătorii Oţelului despre a căror plecare de la Galaţi s-a scris foarte mult înainte de concretizarea transferului. „Iar mă vând ziarele?”, era cea mai întâlnită replică aa fotbaliştilor care, prin mutarea lor, au adus bani frumoşi în bugetul clubului de la Dunăre.

În vara acestui an, bârfele despre plecarea unuia sau a altuia sunt destul de timide: se aude doar despre un posibil „zbor” al mijlocaşului Alexandru Bourceanu, dar destinaţia sa este greu de intuit de vreme ce încă nu există o ofertă concretă în acest sens. Cel puţin, conducerea Oţelului jură că n-a primit nici măcar un telefon pentru a-l ceda pe internaţionalul poreclit Gattuso.

…dar îi ochesc pe şefi

Zvonistica nu-i ocoleşte însă pe antrenorul Petre Grigoraş şi nici pe directorul general Marius Stan. Dacă niciun roş-alb-albastru nu mai este dat ca şi plecat de pe arena din Ţiglina III, gura lumii vorbeşte despre probabilitatea crescută ca cel puţin unul dintre cei doi oficiali ai Oţelului să-şi facă bagajele şi să ne salute dintr-un alt punct cardinal al ţării.

Despre Grigoraş se spune că ar putea ajunge la Universitatea Craiova, Poli Iaşi sau chiar FC Timişoara, însă omul spune cu mâna pe inimă că nu l-a deranjat nimeni în acest sens.

„Deja este enervant că se tot vorbeşte despre plecarea mea. Înseamnă că eu când vorbesc cu soţia sau cu fiul meu la telefon, de fapt vorbesc cu patronii echipelor la care faceţi referire? N-am nicio ofertă, nu plec de la Galaţi”, afirmă Grigoraş, vizibil iritat de bursa zvonurilor din Liga I.

„De zece ani merg la acea frizerie”

Gazeta Sporturilor scria vineri că Marius Stan a fost la un pas de a trece la Dinamo Bucureşti pe postul de director general, dar că „a refuzat elegant această propunere”. Şeful grupării gălăţene se amuză pe marginea acestor informaţii: „Asta a fost tare de tot! Deci am refuzat elegant, nu? N-am ce să zic, dar spun clar că nici măcar nu mi s-a sugerat să plec la Dinamo, darămite să mi se facă vreo ofertă.”

Stan recunoaşte totuşi că a fost recent prin curtea grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare. „Da, mă tund la frizeria lui Nea Nicu, un salon care funcţionează de mult în curtea lui Dinamo. E frecventată de multă lume din fotbal, eu mă duc acolo de zece ani. Deci, puteam să fiu şef la Dinamo din deceniul trecut”, comentează conducătorul Oţelului.

Ca fapt divers, la acea frizerie se tunde şi fostul mare fotbalist Gică Popescu.

Comentariu foto: Marius Stan îşi aranjează look-ul la una dintre cele mai frecventate frizerii din fotbalul autohton. „Mi-e teamă ca alţii să nu-mi dea găuri în cap”, explică şeful Oţelului

Citit 1456 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.