BASCHET/ Băieţii de la Phoenix au meci televizat la Oradea

BASCHET/ Băieţii de la Phoenix au meci televizat la Oradea
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa de baschet masculin Phoenix "U" va juca, astăzi (ora 20,45), în deplasare, cu formaţia CSM Oradea, într-un meci contând pentru etapa a opta din Liga Naţională (LNBM). În clasament, formaţia din Oradea ocupă locul al patrulea, cu 12 puncte (4 victorii şi 2 înfrângeri), în timp ce Phoenix se află pe locul al cincilea, cu 10 puncte (3 victorii şi 4 înfrângeri).

Antrenorul gălăţean Florin Nini  îşi doreşte un joc bun în faţa unei echipe care are ca obiectiv titlul. „Vom juca cu o echipă care vizează titlul. Noi am devenit mai omogeni, odată cu fiecare meci jucat, iar astăzi vrem să facem un joc bun, să ne regăsim constanţa. Oradea pleacă cu prima şansă, dar vom lupta pâna la capăt, aşa cum am făcut-o de fiecare dată”, a spus Nini.

Partida va fi televizată de Digi Sport.

Altfel, echipa feminină Phoenix se află în pauză competiţională pentru două săptămâni, perioadă în care selecţionata României este angrenată în meciurile de calificare la EuroBasket 2017, cu Bosnia-Herţegovina (21 noiembrie, acasă, la Cluj) şi cu Israel (25 noiembrie, în deplasare). Din lotul extins al echipei naţionale fac parte şi două jucătoare ale echipei gălăţene, Romina Filip (echipament alb, numărul 5) şi Hanna Demeter (echipament alb, numărul 77), aceasta din urmă aflându-se la prima convocare în lotul naţional de senioare.

Convocarea Hannei Demeter în echipa naţională este considerată de Florin Nini, fostul selecţioner, drept una de bun augur, atât pentru jucătoarea în cauză, cât şi pentru echipa feminină  Phoenix. „Hanna este o jucătoare de perspectivă pentru echipa noastră, cu potenţial, iar prezenţa în lotul de senioare îi va aduce un plus de experienţă, pe care apoi îl poate fructifica şi în campionatul intern”, a spus Nini.

Citit 1125 ori Ultima modificare Vineri, 13 Noiembrie 2015 16:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.