Bilete scumpe la meciul Oţelul - Steaua!

Bilete scumpe la meciul Oţelul - Steaua!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Turnichetele pot aduce şi o îmbulzeală de nedescris la porţile Arenei „Oţelul”, la partida de la finele săptămânii viitoare * Tichetele la jocul cu Steaua au preţuri diferite, cel mai ieftin fiind cel de la peluze: 20 de lei, cel mai scump va fi cel de la tribuna I, 35 de lei *

Traseul microbistului „oţelar”

Ca să nu aibă probleme la intrare la partida cu Steaua Bucureşti, amatorul de fotbal trebuie să vină la stadion cu o oră şi jumătate înainte de startul oficial. Dacă nu şi-a achiziţionat din timp bilet sau abonament, o poate face atunci de la una dintre casele de bilete care vor fi amplasate în preajma intrărilor pe stadion. După ce intră în posesia tichetului cu cod de bare, microbistul trebuie să meargă către poarta aferentă biletului şi, odată văzut în stadion, nu-şi termină traseul. Trebuie să aibă grijă să-şi ocupe locul menţionat pe permisul de acces.

În 2008 costau 30 de lei

Operativitatea cu care se mişcă firma nemţeană care s-a angajat să informatizeze porţile Stadionului „Oţelul” le aranjează foarte mult ploile oficialilor clubului gălăţean de Liga I.

Deşi mai sunt zece-unsprezece zile până la meciul cu Steaua Bucureşti, atracţia principală a sezonului competiţional, a fost stabilit preţul biletelor, unul care, la prima vedere, pare piperat. În toamna anului trecut, tichetele la partida Oţelul – Steaua (scor 2-0), costau 30 de lei, indiferent că luai loc la tribuna I, la cea de-a doua sau la peluze.

Acum, situaţia s-a schimbat şi cele de la tribuna dinspre „Flora” vor fi o idee mai scumpe. 35 de lei costă intrarea la tribuna I, 30 la cea de-a doua şi 20 de lei la peluze. Pare corect aşa!

„Suporterii noştri pot cumpăra abonamente”

De ce nu costă 10 lei, aşa cum se întâmplă la celelalte partide de pe teren propriu ale Oţelului? Este o întrebare veche şi există şi o explicaţie pertinentă.

„Steaua atrage cei mai mulţi suporteri la Galaţi, s-a verificat de multe ori acest lucru. Vin fani ai acestei echipe şi din alte oraşe învecinate, aşa că preţul trebuie să fie un pic mai mare. Suporterii Oţelului nu vor avea însă de suferit, lor le oferim abonamentele care acum sunt o idee mai ieftine, pentru că am sărit un meci, cel cu Ceahlăul”, a răspuns directorul de marketing al grupării roş-alb-albastre, Dragoş Ghiuţă.

Cei aproximativ 200 de gălăţeni care-şi achiziţionaseră deja abonament şi au fost nevoiţi să vadă la televizor jocul cu Ceahlăul vor beneficia însă de o reducere. „Avem seriile lor, iar în retur le vom întoarce serviciul”, a mai spus oficialul dunărean.

„Veniţi la stadion mai devreme!”

Durerile de cap nu dispar însă cu una, cu două. Cum până acum n-au mai fost turnichete pe o arenă sportivă din Galaţi, se întâmplă ca taman la meciul cu Steaua să apară această premieră.

Şi s-ar putea crea aglomeraţii de nedescris, îmbulzeli cum nici în autobuz, la prima oră a dimineţii, nu prea mai vezi. „Îi rugăm pe suporteri să-şi cumpere biletele sau abonamentele din timp şi să vină la stadion cu o oră, o oră şi jumătate înainte de joc.

Printr-un turnichet din cele unsprezece care vor fi instalate, vor intra cam 750-800 de spectatori pe oră”, a ţinut să precizeze Dragoş Ghiuţă, el menţionând că un microbist cu bilet de tribuna a II-a nu va putea niciodată să intre pe la barele în cruce de la peluze sau de la tribuna I. Na, turnichete ne-a trebuit!

Explicaţie foto: Noile bilete de la meciurile de acasă ale Oţelului vor fi colorate diferit şi vor putea fi găsite numai la casele de bilete achiziţionate recent de clubul roş-alb-albastru

Citit 1494 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.