Sălăgeanu şi Golocevac, surprizele lui Dorinel Munteanu?

Sălăgeanu şi Golocevac, surprizele lui Dorinel Munteanu?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ca să răspundă atacurilor clujene din partida de sâmbătă seară, antrenorul Oţelului ar putea miza pe doi oameni de viteză: Adrian Sălăgeanu şi Njegos Golocevac * Niciunul dintre cei doi n-a prins niciun minut în actualul campionat * Dorinel a luat cu el, la Cluj, 20 de jucători *

De la „cartoons” la thriller

CFR Cluj. Iată primul hop serios al mandatului fostului internaţional Dorinel Munteanu la Oţelul, jocurile cu Inter Curtea de Argeş şi Ceahlăul Piatra Neamţ părând veritabile episoade de desene animate pe lângă ditamai thrillerul nominalizat la Oscar.

Ca să aibă pretenţii în deplasarea de mâine seară, acolo unde ultima dată formaţia gălăţeană a scos o nesperată „remiză”, tehnicianul roş-alb-albaştrilor trebuie să schimbe multe în formula de start şi în strategia tactică.

Asta au cerut şi fanii, nemulţumiţi de remiza albă cu nemţenii lui Pinalti. „Suntem la început, sunt antrenor nou la această echipă, nu vă impacientaţi”, a replicat antrenorul, care a obţinut cele mai bune rezultate din cariera de „coach” exact atunci când lucra la CFR Cluj.  

Mojsov sare din schemă

Imediat după întâlnirea placidă cu Ceahlăul, Dorinel acuza în faţa presei jocul slab al trei-patru jucători din tabăra proprie, dar l-a nominalizat numai pe macedoneanul Mojsov.

Şi fundaşul stânga Siminic i-a creat neplăceri, aşa cum nici Giurgiu, Ibeh, Antal şi Axente n-au satisfăcut pe deplin. „Nu vreau să-i critic public pe cei care au jucat mai slab, vreau ca toţi jucătorii să înţeleagă ce vreau de la ei. Am un lot echilibrat la dispoziţie, putem crea o echipă bună la Galaţi”, a mai spus Munteanu.

Ca să nu rămână de căruţă în duelul cu CFR, Neamţul ar putea opera mai multe modificări în primul unsprezece. În primul rând revine Sălăgeanu în flancul stâng al atacului - una dintre piesele forte ale Oţelului din primăvară - iar sârbul Golocevac s-ar putea plia perfect pe strategia de contraatac a lui Dorinel.

Lipseşte internaţionalul Ilie

Munteanu ştie că nu va fi primit cu flori în partida din cartierul Gruia, chiar dacă acolo a lucrat şi la rivala de moarte Universitatea. „Mă aştept totuşi să fiu susţinut de fanii Universităţii, dar mai mult mă interesează să facem noi un joc bun”, a mai spus „principalul” de pe banca dunărenilor.

Este greu de intuit formula de start a Oţelului în jocul de sâmbătă seară, mai ales că Neamţul a luat cu el 20 de jucători. Este vorba despre Baotic, Kolev, Cârjă, Costin, Jelev, Perendija, Râpă, Sârghi, Siminic, Antal, Giurgiu, Golocevac, Ibeh, Iorga, Mojsov, Paraschiv, Sălăgeanu, Axente, Matei şi N’Kongue. Lipseşte internaţionalul de tineret Silviu Ilie, prezent zilele trecute cu naţionala „Under 21” în Andorra.

Explicaţie foto: Sârbul Njegos Golocevac are şanse mari de a debuta sâmbătă seară în tricoul Oţelului

Citit 996 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.