Mârâie Oţelul la Cluj?

Mârâie Oţelul la Cluj?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „CFR este o pretendentă la titlu şi cam atât”, spune Dorinel Munteanu, care nu vrea să-şi umfle deloc obstacolul de diseară * În realitate, clujenii par să fie cei mai în formă din Liga I, iar faptul că la jocul cu Oţelul vor fi arbitraţi de un începător îi face şi mai greu de doborât *

CFR CLUJ – OŢELUL GALAŢI

Meci de fotbal programat astăzi, la Cluj-Napoca – etapa a III-a a Ligii I;

Stadionul „Gruia” – ora 19.15 (Digisport);

Echipele probabile:

CFR: Nuno Claro – Tony, Mureşan, Alcantara, Panin – Mara, Leao, Peralta, Flores – Kone, Traore. Antrenor: Antonio Conceicao;

OŢELUL: Kolev – Râpă, Costin, Jelev, Siminic – Giurgiu, Iorga – Ibeh, Paraschiv, Sălăgeanu – Matei. Antrenor: Dorinel Munteanu;

Arbitri: Cătălin Buşi (Rm. Vâlcea) – Iulian Radu (Bucureşti), Daniel Hulubei (Vaslui); rezervă – Romulus Pop (Tg. Mureş).

„Credem în şansa noastră”

Adversarul de astăzi al „oţelarilor” pare şi cel mai în formă, dar şi cel mai solid din Liga I. În ciuda absenţelor, cinci la număr (Cadu, Dani, Culio – suspendaţi, Dubarbier, Deac – accidentaţi), CFR Cluj poate mătura pe jos cu oricine din campionat, iar Dorinel Munteanu este convins de acest lucru, chiar dacă n-o recunoaşte.

„CFR este o pretendentă la titlu, dar în afară de respect nu impune altceva. Nu mă tem de nimeni, iar Clujul - în ciuda jucătorilor valoroşi pe care îi are în vestiar - nu ne împiedică să credem în şansa noastră”, consideră antrenorul Oţelului care nu mai are foşti elevi în tabăra ardeleană.

„Unul sau doi mai sunt pe acolo, dar nu joacă, aşa că nu-mi foloseşte asta la nimic”, mai spune Munti. 

„N-am emoţii”

Ideea este că CFR-ul pare intangibil în acest moment. Şi nu neapărat prin forţa grupului pregătit de Antonio Conceicao, trupa din Gruia descoperindu-şi în ultimul an şi o altă faţă.

Cel mai recent episod -Supercupa României - a demonstrat că echipa campioană de acum doi ani este protejată şi de arbitri. „Nu vreau să comentez despre arbitraje, vrem ca acesta să nu fie un subiect pentru noi”, a răspuns Munteanu când l-am întrebat dacă se teme de „cavalerii fluierului”.

„N-am nicio emoţie, ne concentrăm pentru a scoate cât mai mult posibil din această partidă”, a adăugat fostul tehnician al ceferiştilor clujeni.

Fluieră Buşi din Rm. Vâlcea

Meciul de diseară, programat la ora 19.15 (în direct la Digisport), va fi fluierat însă de un începător, un oarecare Cătălin Buşi, din Rm. Vâlcea.

Tradiţia autohtonă spune că un pifan delegat la un joc în care formaţia gazdă este favorită certă nu se omoară să schimbe cursul evenimentelor, ba chiar pune umărul la victoria formaţiei organizatoare. Cătălin Buşi a arbitrat în etapa precedentă primul meci de Liga I din carieră şi a împărţit cartonaşe cu nemiluita în tabăra Astrei Ploieşti pe terenul lui FC Braşov.

Dacă gazdele au încasat numai un avertisment, prahovenii s-au ales cu cinci „galbene” şi două eliminări! Poate să mârâie Oţelul, astăzi, la Cluj sau va urla la lună?

Explicaţie foto: Traore şi Jelev se vor lovi şi astăzi după „remiza” cu goluri din primăvară (n.r. – scor 1-1)

Foto: Prosport

Citit 930 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.