Sprijin pentru Dorinel Munteanu

Sprijin pentru Dorinel Munteanu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cu doar patru puncte după cinci runde, clubul local de prim eşalon nu-şi va schimba echipa tehnică nici în eventualitatea unor eşecuri cu Dinamo şi Gaz Metan Mediaş * „E cel mai meticulos antrenor cu care am lucrat vreodată”, susţine Marius Stan *

„Vor apărea şi rezultatele”

Chiar dacă a ajuns cu echipa pe locul 16 al clasamentului Ligii I, tehnicianul Dorinel Munteanu nu are scaunul putred. Cel puţin aşa spune directorul general al roş-alb-albaştrilor, Marius Stan, căruia se pare că nu-i place să demită un antrenor.

„Nici pe Aurel Şunda, care era antrenor la echipă în acel tur dezastruos din 2005, nu l-am dat afară, ci el s-a auto-eliminat. Nu trebuie să tăiem în carne vie după numai cinci etape, în care am jucat deja cu CFR, Steaua şi Unirea Urziceni”, îşi argumentează Stan poziţia.

„Să nu se supere ceilalţi antrenori cu care am lucrat până acum, dar tehnician mai meticulos şi mai muncitor decât Dorinel n-am întâlnit până acum. Nu se poate să nu apară rezultatele”, îl laudă conducătorul Oţelului.

„Să revenim pe linia de plutire…”

Aflată pe un frisonant minus 5 la „adevăr”, echipa gălăţeană de Liga I nu-şi mai permite paşi greşiţi, însă şeful grupării care s-a despărţit în vară de Petre Grigoraş îi oferă un vot de încredere Neamţului şi în eventualitatea altor paşi greşiţi.

„Dacă vom pierde la Dinamo - deşi îmi doresc ca acesta să fie meciul care să ne readucă pe linia de plutire - nu va fi nicio tragedie. Apoi, avem meci pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, partidă pe care suntem obligaţi s-o câştigăm”.

„Merg pe mâna lui Dorinel şi în cazul în care n-am câştiga cu medieşenii, deşi nici nu vreau să iau în calcul un eşec în acea partidă”, afirmă, cu convingere, directorul general al Oţelului.

Chiar e posibilă victoria la Dinamo?

Dorinel însuşi speră să scoată trei puncte în Şoseaua Ştefan cel Mare, acolo de unde formaţia de la Dunăre a ieşit ultima dată teafără în martie 2006, la acel electrizant 3-0.

„Sper ca pauza de două săptămâni să-i fi scos pe dinamovişti din formă, iar pe noi - din pasa proastă. În ciuda faptului că am pierdut cu Delta Tulcea şi cu Rapid, stăm foarte bine din punct de vedere fizic şi vrem să câştigăm la Dinamo. Sper să ne fi revenit şi din punct de vedere psihic”, comentează antrenorul „oţelarilor” pe care trei puncte în bătătura „câinilor roşii” – în acest moment sună a utopie! – l-ar apropia de înfierbântatul public gălăţean. Ar scăpa, astfel, de refrenul „Demisia, demisia!”…

Explicaţie foto: Munteanu are votul de încredere al conducerii clubului, însă nu beneficiază de linişte şi din partea publicului gălăţean

Citit 983 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.