Gheorghe Dincă și-a recunoscut ambele crime

Gheorghe Dincă și-a recunoscut ambele crime
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, și-a recunoscut, în urmă cu puțin timp, ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului, pentru Mediafax.

"Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie", a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă.

Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o mașină de ocazie. În același mod a dispărut Alexandra Măceșanu (15 ani). Suspectul a fost identificat abia vineri, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-și anunța răpirea.

Deocamdată nu se știe dacă autorul a anunțat și unde sunt cadavrele, pentru că până acum anchetatorii nu au găsit vreun corp, ci doar urme umane.

Citit 6287 ori Ultima modificare Vineri, 02 August 2019 12:36

2 comentarii

 • postat de Ion
  Luni, 29 Iulie 2019 18:12
  185.53.197.***
  In ultimul timp citesc tot mai des despre crime infioratoare, violuri, abuzuri etc. Asta inseamna dezumanizare treptata si cred ca are o mare legatura cu starea psihica a indivizilor din aceasta tara (inclusiv eu as putea avea o problema necunoscuta). Proiect legislativ: fiecare cetatean sa faca o data la 10 ani o testare psihologica complexa si serioasa (pe langa cele obligatorii la locul de munca sau alte testari). Rezultatele sa fie confidentiale iar tratamentul, daca este necesar, obligatoriu. Acest Dinca este pur si simplu un bolnav psihic imposibil de inteles de omul obisnuit. Iti trebuie studii specifice (psiholog criminalist) pentru a intelege cum functioneaza acest individ. Cred ca trebuie sa ne concentram mai mult pe preventia bolilor psihice ale indivizilor. Stilul de viata "romanesc" din ultimele decenii (stres, consum de alcool si droguri, saracie, coruptia, nedreptatea, analfabetismul, boli netratate etc) vor deveni fatale acestui popor. Blamam comunismul dar uitati un lucru important: partidul comunist era foarte bine structurat si organizat. Nu acelasi lucru il putem spune despre puterea actuala. De 3 decenii au aparut tot felul de personaje care au manipulat acest popor. Romani! Vreti libertate? Atunci apucati-va de invatat. Educatia inseamna libertate. Lipsa ei este sclavie si tot ce traim noi azi.
  0
  2
  Raportează
 • postat de Galatean siderat
  Luni, 29 Iulie 2019 12:12
  93.122.251.***
  PSD a macelarit legile justitiei si criminalul va primi o pedeapsa ff mica.Multumim PSD!
  1
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.