Reținut pentru șantaj cu poze compromițătoare

Reținut pentru șantaj cu poze compromițătoare
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un adolescent în vârstă de 19 ani, a fost reținut de polițiștii din județul Neamț, după ce a șantajat o minoră de 14 anu cu poze compromițătoare.

Fapta a fost sesizată chiar de minora din localitatea Păstrăveni, care a povestit că a fost ameninţată de un bărbat cu postarea unor fotografii compromiţătoare cu ea, pe o reţea de socializare.

"În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că la data de 6 septembrie, în urma unor conversaţii telefonice, minora din Păstrăveni s-ar fi întâlnit cu un tânăr de 19 ani, din aceeaşi localitate, cu scopul de a se cunoaşte personal. Anterior întâlnirii, minora i-ar fi trimis două fotografii compromiţătoare tânărului pe o reţea de socializare. Atât în data de 6 septembrie cât şi în data de 7 septembrie, tânărul ar fi ameninţat-o pe minoră cu postarea fotografiilor pe o reţea de socializare dacă nu primeşte în schimb suma de 1.000 de lei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

În seara zilei de 8 septembrie, tânărul a fost depistat în trafic având asupra sa suma de 1.000 de lei, sumă solicitată şi primită de la minoră.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de şantaj. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamţ cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Amintim că în urmă cu 2 ani, un adolescent din Galați a fost reținut de polițiștii DIICOT, din cauza șantajului în mod repetat a unor minore cu poze compromițătoare.

Acesta le cerea poze minorelor, după care le șantaja pentru a întreține relații sexuale cu acestea. Deși au trecut aproximativ 2 ani, cazul nu a fost soluționat nici până în ziua de azi.

Citit 1239 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Septembrie 2020 17:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.