Vămile românești, sufocate de camioane. La Galați se așteaptă și șase ore

Vămile românești, sufocate de camioane. La Galați se așteaptă și șase ore
Foto: arhiva VL
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La mai multe puncte de trecerea a frontierei din România traficul este intens, sâmbătă, din cauza numărului mare de camioane prezente la verificările de frontieră pe ambele sensuri. La vama Galați, timpul de așteptare pentru ieșire este de 360 de minute, iar pentru intrare, la Negru Vodă se așteaptă 8 ore, relatează Mediafax.

Potrivit aplicației Trafic on-line, camioanele așteaptă până la 6 ore pentru a ieși din țară. Astfel, pe la Nădlac II (jud. Arad), șoferii de automarfare așteaptă până al 90 de minute, iar la Petea (jud. Satu Mare) se așteaptă 60 de minute pentru trecerea în Ungaria. La Albița, pentru trecerea în Republica Moldova, timpul de așteptare este de 100 de minute.

La Vama Galați, traficul este intens, fiind un număr foarte mare de mijloace de transport marfa prezentate la control pe sensul de ieșire din țară și timp ridicat de control în Republica Moldova și Ucraina, timpul de așteptare fiind de 360 de minute. La Vama Isaccea timpul de așteptare este de 340 de minute, iar la Calafat - 100 de minute.

La intrarea în România, traficul de camioane este intens la vămile Siret (timp de așteptare 120 de minute), Albița (80 de minute), Galați (60 de minute), Isaccea (60 de minute), Vama Veche (300 de minute), Negru Vodă (500 de minute), Calafat (250 de minute), Nădlac II (90 de minute)

Citit 616 ori Ultima modificare Sâmbătă, 01 Aprilie 2023 17:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.