Eșec al candidaturii unice pentru București
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Eșec al candidaturii unice pentru București
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Eșecul candidaturii dr. Cătălin Cîrstoiu, care reprezintă, potrivit comentatorilor, eșecul coaliției PSD-PNL de a-și fixa un candidat comun la cea mai importantă cursă a campaniei din primăvară, a stârnit mai multe reacții. Liderul USR, Cătălin Drulă, a scris pe Facebook că "Ziua de azi ne arată falimentul moral deplin al acestei coaliții comasate. Partidul comasat PSD-PNL, proiectul lui Iohannis, e din ce în ce mai disperat".

Jurnalista Magda Grădinaru numește momentul drept "Golemul care poate răsturna PSD (+PNL)". În articolul său din SpotMedia, ziarista scrie că PSD și PNL și-au făcut un "Calcul simplist - profesia de medic ar fi trebuit să valideze nu doar un candidat, ci și un PSD care nu mai era, iată, ocolit de intelectuali, de elite". "Sistemul de sănătate și corupția" sunt două teme de care PSD fuge de regulă, mai scrie ziarista, dar în acest caz s-a izbit de suprapunerea lor.

Nicușor Dan, primar în exercițiu și candidatul Dreptei Unite, a reacționat și el la alegerile PSD pentru Gabriela Firea și a PNL pentru Sebastian Burduja: "Decizie grea pentru mafia imobiliară. Campania cui să o finanțeze?", după cum a remarcat G4Media.

În schimb, celălalt candidat bine plasat în sondaje, Popescu Piedone, vede în decizia coaliției un "Blat politic prin care PSD și PNL îl susțin pe Nicușor Dan!", conform unei declarații consemnate de Hotnews.

Citit 533 ori Ultima modificare Marți, 23 Aprilie 2024 16:40

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro