Primar audiat după alegeri
Foto: G4Media

Primar audiat după alegeri
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Primarul Sectorului 2 din București, Radu Mihaiu, a fost audiat, marți, în dosarul deschis în urma reclamațiilor legate de organizarea alegerilor din 9 iunie. "Nu am depus astăzi nicio probă, am fost audiat în calitate de martor", a explicat primarul în exercițiu al Sectorului 2, Radu Mihaiu, citat de Mediafax, la finalul audierii.

"Am fost chemat pentru a da declarații în dosarul de urmărire penală privind fraude la scrutinul din 9 iunie", a mai spus primarul, adăugând că este vorba despre "buletine preștampilate, cumpărare de voturi și secții în care s-au găsit mai multe buletine de vot în urnă decât alegători care s-au prezentat la secție".

El a dezvăluit ce i-a spus anchetatorului. "În cel puțin patru secții au fost găsite buletine preștampilate, în alte multe s-au găsit mai multe buletine de vot în urne decât alegători prezenți la vot. De asemenea, au fost numeroase secții în jurul cărora au fost cumpărate voturi, s-au dat între 100 și 700 de lei pe vot", a precizat Radu Mihaiu.

Citit 562 ori Ultima modificare Marți, 18 Iunie 2024 16:26

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro