Prefectul judeţului Brăila a cerut să fie eliberat din funcţie

Prefectul judeţului Brăila a cerut să fie eliberat din funcţie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prefectul de Brăila, Gheorghi Obreja, care a fost înzăpezit două zile în localitatea Gemenele, în timp ce în judeţ erau izolate zeci de sate din cauza viscolului şi zăpezii, şi-a dat, vineri, demisia din funcţie, în zonă aflându-se ministrul Apărării, Mircea Duşa, transmite MEDIAFAX.

Potrivit subprefectului de Brăila, Ionut Cătălin Grosu, prefectul Gheorghi Obreja şi-a dat demisia vineri, când în judeţ se afla ministrul Apărării, Mircea Duşa.

Conform sursei citate, demisia lui Obreja a venit după ce, împreună cu ministrul Duşa, acesta ar fi participat la Comandamentul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, însă ministrul nu i-ar fi cerut demisia lui Obreja, ci acesta ar fi luat decizia din proprie iniţiativă.

Grosu a adăugat că, personal, nu intenţionează să îşi dea şi el demisia din funcţie, cu atât mai mult cu cât lui nu i s-a reproşat nimic în ceea ce priveşte modul în care s-a intervenit în judeţ pentru deszăpezire.

La ora transmiterii acestei ştiri, ministrul Mircea Duşa se află în localitatea Movila Miresei, din judeţul Brăila, grav afectată de ninsori şi viscol.

Citit 850 ori Ultima modificare Vineri, 31 Ianuarie 2014 13:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.