Șofer de automarfar cu certificat profesional fals

Șofer de automarfar cu certificat profesional fals
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați efectuează cercetări în privinţa unui șofer de automarfar, cu cetățenie ucraineană, care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de competență profesională fals. Pe 27 martie a.c., în jurul orei 18.30, un bărbat de 51 de ani s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în România. Acesta se afla la volanul unui ansamblu rutier format din cap tractor și remorcă, ambele vehicule fiind înmatriculate în Ucraina. La controlul de frontieră, conducătorul automarfarului a prezentat, pe lângă documentele de identitate, un certificat de competență profesională pentru transportul internațional de mărfuri, cu însemnele autorităţilor din Ucraina, care a ridicat suspiciuni cu privire la autenticitate. Verificările suplimentare au stabilit că documentul nu îndeplinește condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. Acum, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, la finalizarea anchetei urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Citit 1778 ori Ultima modificare Duminică, 31 Martie 2024 10:47

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro