Cât de toxic poate fi un pepene

Cât de toxic poate fi un pepene
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

* Coşmar alimentar. "Am simţit că mi se face rău şi m-am împrietenit foarte tare cu toaleta amicilor la care mă aflam în vizită. Pe urmă am condus spre casă vomitând într-o pungă. Mi-a fost ruşine să mă dau jos din maşină, să mă vadă oamenii că vomit", povestea în direct, la România Tv, umbra lui Mădălin Ionescu. Da, umbra lui, pentru că, la cât de slăbit şi de întunecat era la faţă din cauza toxiinfecţiei alimentare, nu i-aş putea spune altfel jurnalistului.

Tot chinul i-a fost cauzat de o felie de pepene, cumpărată din piaţă, pe care a mâncat-o. Şi n-a fost singurul din casă care a avut de suferit: nici soţiei lui, Cristina Şişcanu, nici soacrei nu le-a fost deloc bine după ce au gustat din fruct. Noroc că fetiţa cuplului de jurnalişti nu s-a atins de fruct. Mădălin a mărturisit că nu e prima oară când i se face rău după o felie de pepene, dar că prima dată a crezut că vinovat este un alt aliment. Mădălin Ionescu a promis că va cheltui 800 de lei pentru analizele de laborator, ca să afle ce conţine fructul care i-a făcut atât de mult rău.

Însă pe mine, imaginile de coşmar ale unui pepene din care ieşea o spumă albă, care mirosea a clor, m-au lecuit de pepene. Cel puţin săptămâna asta!

Citit 4075 ori Ultima modificare Miercuri, 01 August 2018 19:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.