„Narcisa” mai tare decât Kama Sutra

„Narcisa” mai tare decât Kama Sutra
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Un’ te-ai dus tu, Narcisăăăă? „Sex, numai’ sex, atâta aveţi în capul ăla plin de prostii! Pe vremea mea îmi vedeam de casă, de copii şi de gospodărie nu căscam gura la toate c…le”, aud o vecina de-i zice tot blocul Fausta (?!) certându-şi aprig nepoata pe care a surprins-o urmărind o emisiune despre contracepţie. Nepoata e deja majoră, vaccinată şi nu are de gând să se mărite ca mătuşă-sa cu voalul pe ochi, ca să-şi dea cu pumnii în cap toată viaţa că n-a ştiut pe cine ia de bărbat. Fausta e „femeie cu frica lui Dumnezeu”, plină de concepţii moralizatoare şi creştineşti. Nimic de zis, tocmai când să-mi mut atenţia de la conflictul de generaţii o aud pe Fausta: „Dă repede la Antena că se termină «Narcisa sălbatică»”!. Staţi aşa, adică preacucerinca Fausta, e fan „Narcisa Sălbatică”? Păi să mă ierte Cel de Sus, dar la cât sex au făcut actorii în serialul acesta, în doi, în trei, mixt, în pat, în cadă, pe covor, sub masă, viol, seducţie şi sex cu minori, până şi Kama Sutra s-ar roşi de jenă!

* Care cu/pe care? Recunosc, nu m-am mai uitat la „Narcisa” de pe vremea când personajul Manuela, care gustase din cam toate personajele masculine disponibile în film, se măritase cu tatăl fostului ei iubit/amant/tată de copil nenăscut. Şi fireşte că se juca de-a... mama şi de-a tata cu toţi. Asta a fost după ce anteniştii reluaseră a n-şpea oară scena cu Tania Budi goală făcând amor sub duş. Aşa că mi-am zis că trebuie să recuperez în ultimul episod ce n-am văzut două sezoane.

* Superman, tu eşti? Frate, la cât s-au chinuit cele două personaje masculine, Cristian şi Tudor, să se omoare unul pe altul şi la câte episoade au supravieţuit, păi Superman şi Highlander ar plesni de invidie. Zău aşa! Ca să nu mai zic de final! Adică tu, bărbat întreg, îl prinzi pe amantu’ lu’ nevastă-ta, care ţi-a făcut ca „bonus” şi un plod, care a încercat de mai multe ori să te omoare, care te-a împuşcat, ţi-a luat averea, te-a păcălit, te-a otrăvit, ţi-a luat minţile, ţi-a luat copii, te-a bătut măr şi te-a terorizat un serial întreg şi încerci să îl salvezi de la moarte când el tocmai se chinuia să te azvârle pe tine de pe un acoperiş! Hai mă leşi! O fi ea telenovelă, da nici noi nu suntem tâmpiţi.

Citit 3886 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 19:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.