Tati, tati, o s-avem un frăţior!

Tati, tati, o s-avem un frăţior!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

* Dezvirginare în direct n-aveţi? Nu glumesc, faza cu deflorarea s-a petrecut la „Noră pentru mama”, pe vremea când show-ul se difuza la Kanal D. Scena a fost blurată, dar pentru liniştea tuturor o să spun că dezvirginarea domnişoarei a fost… digitală, nu tradiţională. Transformat în romanticul „Mireasă pentru fiul meu”, reality-show-ul pripăşit la Antena 1 s-a dovedit a fi, la propriu şi la figurat, un mare şi mirositor fâs! Motiv pentru care i-au şi schimbat ora de difuzare din prime-time. Recunosc, am încercat să-l urmăresc, dar discuţia şi faptele se proptiseră bine în zona tranzitului intestinal şi nu mai ieşeau de-acolo. Şi mă lua jalea urmărind holtei tomnatici, „burlăciţi” de apucături, aduşi de mamiţele lor la însurătoare, certându-se pentru că unii rezolvă problema cu balonarea fără iaurt, direct sub nasul celorlalţi.

* Flatulez pentru tine. Fără să vreau, Cârcotaşii – mă rog, ce-a mai rămas din ei – mi-au dezvăluit miercuri seara ce se mai petrece la „Mireasă pentru fiul meu”. Şi iată o viitoare soacră plângând în emisiune de mila feciorului: „Eu am crezut că de la fete nu pot împărţi ceva. Dar el îmi zice: mamă, atâta timp cât stau la masă şi vine cineva şi…”, jena mamei se împotmoleşte în cuvinte. În schimb, feciorul izbucneşte: „Pârţâie! pe româneşte! În bucătărie, în living, în dormitor, oriunde! De zece ori! E normal?! Pârţurile le dă şi la masă, e jignitor cât timp n-ai un dram de bun-simţ şi de respect …”. Deci nimic nou în casa flatulenţei, ptiu!, a dragostei voiam să zic! Nu ştiu dacă măcar în transmisiunile în direct flăcăii… se abţin. Altfel nu-mi explic de ce sărmana prezentatoare, Mirela Boureanu şi-a împleticit dicţia vorbind despre o „şablă de tah” adică o tablă de şah. O fi fost de la miros! Adică pentru fâsul acesta televizat şi pentru răgetele de la „Factorul X” au omorât anteniştii „Narcisa sălbatică”? Păcat. E drept că în serialul amintit doar operatorii şi regizorul nu făcuseră sex, dar rating tot mai făceau! Dar aşa, vremuri grele peste antenele lui Voiculescu.

* „Frăţiorul”. Am auzit pe la teve că Irinel ar fi aflat de la fetiţa lui că Monica este însărcinată. Habar nu am dacă o să facă un mic chinez, dar încerc să-mi imaginez cum i-a spus copila lui Iri despre sarcina mamei: „Tati, tati, o să avem un frăţior!”.

Citit 2177 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 19:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.