Cine suge acadeaua ajunge celebră

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Faimă pe băţ. Degeaba eşti sexy şi îţi dă talentul pe-afară din sutien, degeaba ţi s-au blonzit şi neuronii, nu numai părul, de-atâta decolorant ori fug hainele de pe tine mai iute decât apa, dacă nu te vede poporul prestând la o acadea. Fără tăgadă, drumul spre celebritate pare suspendat de băţul de susţinere a bombonicii dulci, care şi-a pierdut castitatea copilăriei. În treacăt spus, cam toate celebrităţile noastre actuale au avut, la un moment dat, o acadea pe distanţa dintre gură şi mână. Deunăzi am văzut-o pe Alexandra Stan (şi da, ea chiar are voce de cântat live, nu doar calculator) reamintind că în primul său videoclip a supt acadeaua. Şi mai îndură şi acum băşcălii pe tema asta, dar le acceptă cu fruntea sus, după cum zice: „Eu ştiu cine sunt şi ştiam că le voi demonstra oamenilor că nu sunt doar o blondă îmbrăcată în şcolăriţă, care dă din fund”. E drept, vedeta sclipitoare de azi şi-a înroşit limba şi buzele din cauza acadelelor folosite la filmarile videoclipului, dar măcar era în ton cu piesa "Lollipop". Acu’ ceva vremuri în urmă, şi Jojo a avut porţia de acadea într-un videoclip greţos de dulce, care m-a adus în pragul diabetului zaharat şi care se numea „Roz”. Bianca Drăguşanu şi Cruduţa au avut şi ele acadele mai mici sau mai mari, după cum a fost şi audienţa Păcătosului din decolteurile sau minijupele lor.

* Cristoiu… şi mai cum? Acadeaua, vezi bine, i-a priit în pictorialul cu urechiuşe iepureşti şi celei mai proaspete achiziţii tabloide, juna Mădălina Pamfile, care, iată, a atras deja atenţia fotbaliştilor, e drept ceva mai „no name”, precum Dragoş Firţulescu. Ehei, până la prinţi precum Cristea, mai are ceva acadele de mâncat. Nu ştiu dacă acadelele ţin nu numai de celebritate ci şi de foame, cert este că la inteligenţă nu ajută cu nimic. Întrebată într-o emisiune dacă provine din aceeaşi localitate cu Cristoiu, pamfiluţa a întrebat uimită cine-i Cristoiu…

* Sensuala umblă cu cioara vopsită. Unde ar fi putut fi realizată o ştire despre Simona Sensual, care, vai!, n-a mai călcat de trei luni în cluburi? Evident, într-un jacuzzi, la „Acces direct”. Nu mică mi-a fost mirarea să o văd pe sensuală brună, şi nu blondă cum o ştiam. Fireşte, e un nonsens teve să o filmezi îmbrăcată şi uscată pe Simonica. Vorba aceea, piţipoanca îşi schimbă (culoarea) părul, dar năravul, ba.

Citit 2209 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 02:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.