De la cântarea lui Dej la dansul bikinilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Coşul cu chiloţi. „I-am cântat şi lui Dej, şi lui Ceauşescu… am cântat şi la dansul bikinilor. Păi dacă m-a chemat unul mare din ziua de azi - nu pot să spun cine că-i cunoscut - să-i cânt la petrecere, cum să nu mă duc?!”, am auzit-o mărturisind pe cântăreaţa de muzică populară Saveta Bogdan. În „buricul” petrecerii s-a anunţat „dansul bikinilor” şi toate damele s-au apucat să-şi lepede chiloţii şi să-i arunce într-un coş. Artista zice că şi-a văzut de cântat nestingherită. Mi-o şi imaginez, cu broboadă pe cap, înveşmântată în ie şi catrinţă, prestând lângă coşul cu bikini. Eu am rămas, însă, c-o dilemă: la finalul dansului, fătucile au luat din coş ce-au nimerit ori au răscolit până şi-au recuperat bikinii cu care au venit?

* Revoluţia ca o manea. Doamne, avem un adevărat „har” să transformăm totul în manea! Dacă nu s-a apucat (încă) nici un manelist să dedice protestelor antibăsesciene o cântare dătătoare din buric, uite că au reuşit să manelizeze situaţia anteniştii. Titrând pe ecran „Revoluţia” au băgat la greu manele cu Jean de la Craiova şi Axinte. Trist.  

* Un vot scurt de la Mizil. Habar nu am de ce insistă televiziunile să ni-l vâre pe gât pe Serghei Mizil, care îşi citează organul sexual pe post de virgulă şi care e atât de slobod de gură şi de apucături încât nici nu ştii ce va face mai devreme, îşi va lepăda nădragii arătându-ţi dosul păros ori va numi actul sexual în varianta lui neaoşă. Invitat la „Conferinţa de presă”, pe Antena 2, Mizil a epuizat tot stocul de biip-uri al trustului voiculescian. Întrebat dacă le votează pe sexy-candidatele la Primăria Capitalei Ioana Popescu şi Sânziana Buruiană, Serghei a răspuns că le votează în baie. Şi că va fi un vot foarte scurt. Când a venit vorba de interesul lui Vadim faţă de relaţia Oanei Mizil cu Vanghelie, Serghei s-a dezlănţuit isteric: „În loc să aibă grijile ţării, a sunat-o de la Strasbourg să vadă dacă s-a ars cu Vanghelie sau dacă a rămas gravidă cu Ponta şi dacă vrea să fugă cu Boc. Păi asta e problema ţării?”. Aici tre’ să-i dau dreptate.

Citit 2077 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 22:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.